Jet set

Severina strahuje od otmice sina

Severina strahuje od otmice sina
Severina strahuje od otmice sina

Iako joj je juče proslavila 43. rođendan, Severina Vučković, čini se, nema previše razloga za slavlje.

Naime, pjevačica strahuje zbog sina jedinca kojeg uhode, kako kaže, neki čudni ljudi. Međutim, Severina se trudi da njen sin to ne primjeti, i pokužava da mu pruži bezbrižno djetinjstvo.

Dušu je otvorila u nedjeljniku "Nacional" i progovorila o životnoj drami koja ju je snašla sredinom prošle godine, kada je shvatila da su mali Aleksandar i ona na meti nepoznatih ljudi.

“Već mjesecima pokušavam da se nosim s pritiscima nakon što se prošle godine otkrilo da je preko advokatskog društva neko angažovao neke čudne ljude da prate mog sina, mene, a možda i neke druge članove moje obitelji. Prvo sam bila u potpunom šoku, a potom je ta trauma bivala sve veća, nakon što sam počela da sumnjam da su neki pojedinci iz raznih interesa uspjeli preplaviti institucije i uticati na pojedince unutar policije i državnih organa ", izjavila je je Severina za "Nacional".

Severina želi da sazna samo jedno, ko ju je i zbog čega pratio, piše Blic.

Ono što zna, to je da su tog nemilog dana u parku, blizu njene kuće neki čudni ljudi snimali njenog sina. Nakon što je dadilju zamolila da dijete skloni na sigurno, njen život je, kako kaže, postao noćna mora.

“Bili smo toliko uplašeni, da smo se trudili da ih ne vidimo, čak i da su bili tamo. Izlazila sam iz stana samo na terapije, a sin neko vrijeme uopšte nije išao u park. I on je osjetio da se nešto čudno događa. Bilo mu je teško da to sakrije. U tom strahu zaštitnički smo mu govorili da je sve u redu. Ubrzo sam doživjela dodatnu traumu, kada su mi iz policije javili da u tom slučaju oni ne mogu ništa učiniti”, objasnila je pjevačica.

Ali, Severina ne odustaje,jer želi da sazna ko je unajmio te ljude da prate njenog sina i nju.

Iako su odmah posumnjali u Milana Popovića, bivšeg supruga pjevačice, Severina nikoga nije željela da imenuje, osim onih institucija za koje smatra da svoj posao ne obavljaju dobro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije