Jet set

Starletu iz BiH tražile i svjetske zvijezde?

Starletu iz BiH tražile i svjetske zvijezde?
Starletu iz BiH tražile i svjetske zvijezde?

Slavna svjetska manekenka, jedan od najbolje plaćenih modela svih vremena, tokom nedavne posjete Crnoj Gori „naručila" je dvije djevojke s platnog spiska Mihajla Maksimovića, optuženog za podvođenje starleta, pjevačica i voditeljica iz Srbije i BiH.

Odabrala djevojke

Ovu informaciju objavili su mediji iz Srbije, pišući da je poznata ljepotica navodno uživala s Maksimovićevim djevojkama koje je odabrala iz kataloga.

''U pitanju je jedna od najplaćenijih manekenki svih vremena koja je prošle godine bila u Crnoj Gori. Manekenka je slaba na ljepotice. Mihajlo joj je poslao katalog da odabere dvije djevojke, dok je treću dobila gratis. Odlučila se za jednu starletu iz BiH, a s njom su krenule još dvije njene kolegice'', objasnio je izvor koji je želio ostati anoniman, a prenijeli su mediji.

Srbijanski „Kurir" navodi da su među klijentima, osim slavne manekenke, bili i poznati glumci. Kako je objavljeno, navodno je jedan od njih holivudska zvijezda akcionih filmova, a starleta u čijem je društvu uživao je „Playboyeva" zečica Božana Vujinović.

Ljetovanje u Budvi  

''Ovaj glumac, zvijezda brojnih akcionih filmova, tokom boravka u Crnoj Gori stupio je u kontakt s domaćim starletama. Navečer se družio s Božanom, koja je kasnije na Facebooku objavila njihovu zajedničku fotografiju, ali ju je nakon nedavnog hapšenja izbrisala'',  kazao je anonimni izvor za „Kurir".

Iako niko ne otkriva imena ovih svjetskih zvijezda, „Slobodna Dalmacija" piše da se nagađa da bi moglo biti riječ o Naomi Kembel (Campbell) i Stivenu Segalu (Steven Seagal). Slavna manekenka boravila je prošlog ljeta u Crnoj Gori, a Segal je prošle godine bio u Beogradu i Budvi.

Rizvo: Nema zahtjeva srbijanskih institucija 

Govoreći o ovom slučaju, Samir Rizvo, državni koordinator za borbu protiv trgovine ljudima pri Ministarstvu sigurnosti BiH, kaže da je veoma teško povući jasnu liniju između prostitucije i trgovine ljudima. On ističe da je trgovina ljudima posljednjih godina poprimila regionalni karakter.

''Konkretno, kada je riječ o ovom posljednjem slučaju o kojem pišu mediji, nije bilo zahtjeva institucija iz Srbije za saradnju'', kazao nam je Rizvo, objašnjavajući da su posljednjih nekoliko godina imali sporadične slučajeve u kojima su žrtve trgovine ljudima porijeklom iz BiH bile identificirane u zemljama regiona ili Evrope, piše ''Avaz''.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije