Jet set

Tom Hardi: Bio sam spreman da prodam majku za krek

Tom Hardi: Bio sam spreman da prodam majku za krek
Tom Hardi: Bio sam spreman da prodam majku za krek

LONDON - Zvijezda najnovijeg nastavka "Pobjesnjelog Maksa" Tom Hardi otvoreno je progovorio o svojoj borbi sa drogom i alkoholom.

"Bio sam spreman da prodam majku za malo kreka", rekao je 37-godišnji britanski glumac koji je danas jedan od glavnih aduta Holivuda.

Sada već nekoliko godina trijezan, Hardi je ispričao da ga je od sigurne smrti spasila jasna poruka.

"Bio sam sramna prigradska statistika. Jasno su me upozorili: 'Krenuo si nizbrdo, Tome, nećeš se vratiti. To je to. To je sve što treba da znaš", kazao je on Gardijanu.

"Tu poruku i dan danas nosim sa sobom. Da budem iskren, j... sam srećan što sam još uvijek tu", dodao je glumac.

Hardi, koji je stekao slavu ulogom Bejna u "Usponu Mračnog viteza", iskoristio je priliku da kritikuje filmsku industriju zbog, kako je rekao, "stereotipisanja" glumaca.

"Problem s ljudima u Holivudu je u tome što žele da postanete nešto, a zatim misle da ste to što su oni htjeli da budete", naveo je on.

"Nisam borac. Ja sam mali buržujski dječak iz Londona. Ljudi me nisu primjećivali sve dok nisam nabacio kilažu, počeo da udaram ljude i da budem agresivan", dodao je on.

Nakon uloge u "Pobjesnjelom Maksu", Hardi će igrati blizance Krej u drami "Legend". Publika će, takođe, imati priliku da ga vidi u muzičkoj krimi drami "London Road" kao i u novom trileru Alehandra Gonsalesa Injaritua "The Revenant".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije