Jet set

Topalko bankrotirao

Topalko bankrotirao
Topalko bankrotirao

Milan Topalović Topalko osjetio je na svojoj koži kako izgleda imati pa nemati.

Naime, pjevač je potpuno bankrotirao otkako se rastao od svoje supruge Vesne, piše Kurir.

Pjevač je, naime, jedno vrijeme živio u hotelu, a kada mu je ponestalo para, prešao je u iznajmljeni stan koji mu je prijatelj platio unaprijed nekoliko mjeseci, kažu izvori bliski pjevaču.

"Otkako se iselio iz zajedničkog stana, Topalku je sve krenulo naopako. Ušteđevinu koju je imao potrošio je na na hotel, u kojem je bio skoro tri nedelje, pa mu je dobar prijatelj pomogao tako što mu je unapred platio jedan stan u kojem Milan sada živi. On sad prihvata svaku tezgu, ne beži od posla, ali ne radi ni on kao prije", rekao je dobro obavješten izvor i dodao da se po Topaloviću može vidjeti da mu ne cvjetaju baš ruže.

"On je u poslednje vreme vrlo nervozan, ume da bude i neprijatan, ne ume da sakrije neraspoloženje. Nema para, sa ženom ne živi, sa ljubavnicom se često svađa. Kupio je pre nekoliko meseci automobil, ali će sada da ga prepiše na druga, a on će bukvalno da ga koristi kada mu je neophodan jer su kola na lizing, a on ne može da plaća i to. Vredan je čovek, verujem da će se se izvući iz svega ovoga,  ali sada ga je baš sa svih strana snašlo", rekao je izvor.

Topalko je bio drugoplasirani u finalu Zvezde Granda i tada je dobio automobil koji vozi njegova žena, da bi potom ušao u rijaliti šou Farma gdje je pobijedio i dobio  100.000 evra.

Tada je sa suprugom i ćkerkom prešao u Beograd, iznajmio stan, kupio automobil i uložio ostatak para u album.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije