Jet set

Zdravko Čolić gradi vilu na Zlatiboru?

Zdravko Čolić gradi vilu na Zlatiboru?
Zdravko Čolić gradi vilu na Zlatiboru?

Zdravko Čolić, najveća balkanska zvijezda, još jednom je potvrdio da je veliki radoholičar, pa se tako, pored priprema za koncerte u „Kombank areni“, bavi još i detaljima gradnje kuće na Zlatiboru.

Čola je nedavno kupio plac na popularnoj srpskoj planini i odlučio da sagradi vilu od 300 kvadrata u kojoj će uživati sa porodicom nakon napornih nastupa, piše Press.

"Arhitektonski plan je urađen pre nekoliko dana, a izgradnja treba da počne uskoro. Cela unutrašnjost kuće biće savremeno opremljena, dok će eksterijer biti u etnostilu kako bi se uklopila u ambijent", rekao je dobro obaviješteni izvor i dodaje, "Zdravko je na nagovor prijatelja kupio plac koji mu se odmah dopao jer je ljubitelj prirode. Visoko borovo drveće kojim je plac okružen i divan pogled samo su dodatno doprineli da se Čola odluči upravo za ovu lokaciju. Svi koji dobro poznaju Čolića upoznati su sa tim da vrlo često boravi na planini uživajući u čistom vazduhu i dugim šetnjama.

Ako sve bude išlo po planu, izgradnja kuće počeće uskoro, a sam finiš očekuje se sredinom leta, kada pop zvezda sa suprugom Aleksandrom i ćerkicama Uniom i Larom planira da napravi druženje sa prijateljima. Veoma lepa, pravilna parcela, sa izvrsnim pogledom na okolinu, biće pravo uživanje za celu porodicu. Inače, kuća će biti na tri nivoa i svaka soba će imati zasebno kupatilo. U prizemlju će biti veliki dnevni boravak sa trpezarijom, koji će biti u potpunosti urađen od drveta i kamena, a u planu je i veliki kamin".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije