Ljepota

Bijelo i džins za proljeće i ljeto

Bijelo i džins za proljeće i ljeto
Bijelo i džins za proljeće i ljeto

Damama koje ovog proleća i leta žele da izgledaju ženstveno, elegantno, otmeno, ali i zavodljivo, savetujem da kupuju odeću od prirodnih materijala, u svetlim bojama, prvenstveno beloj.

Ono što ja nastojim da iznesem svojim kreacijama, a što bi i žene trebale onim što odevaju, jeste da probude lepotu, ljubav, požudu, strast, ali i krhkost.

Krhkost se uvek povezuje sa ženstvenošću, a ženstvenost sa nezaboravom.

Bela će biti must have jer simboliše čistoću, mir i slobodu. Takođe, i plava boja je popularna jer simbolizuje vernost i plemenitost, vrednosti koje su pomalo zaboravljene.

Ne treba zaobilaziti ni komade u crvenoj boji jer je ona boja ljubavi, strasti, radosti, a zlatna asocira na svitanje.

Što se krojeva tiče, veoma su ženstveni: pantalone imaju visok i naglašen struk, šire nogavice, suknje i haljine su do kolena ili do pola butine, uglavnom lepršave, sa puno karnera.

Dobra vest za dame koje nisu bacile mamine zvoncare je da će one ovog proleća i leta biti opet modni hit.

Pripremite i farmerke, naravno one su uvek deo garderobe, a uz njih će ići i džins. Sve do pravih tropskih temperatura u trendu će biti džins, pa pripremite na vreme jakne, torbe, suknje od ovog materijala.

Sandale na platforme koje se pertlaju uz nogu sjajno će ići uz hipi haljinicu, koja će takođe biti moderna u nastupajućim lepim danima.

Haljine u hipi stilu su vrlo zahvalne, lepršave su, lagane, od divnih, prirodnih materijala. A, ako preko njih nabacite i jaknicu od džinsa, bićete u top formi.

Na kraju tražite kritiku od prijateljice, dečka, muža, sestre jer kritika je nešto što nas tera na razmišljanje i proveru ličnih stavova, ali i izgradnju samopouzdanja.

Ja sam za to da poverujemo dobrom kritičaru i po potrebi "ispijemo taj gorki lek"!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije