Ljepota

Gorica Mirović najljepša u Podrinju

Gorica Mirović najljepša u Podrinju
Gorica Mirović najljepša u Podrinju

Gorica Mirović iz Zvornika nova je mis Podrinja za 2015. godinu.

Odlučio je to stručni žiri kojim je predsjedavao Ramiz Šadić, predstavnik Direkcije mis BiH, nakon predstavljanja 15 djevojaka iz cijelog Podrinja, od kojih se uz Mirovićevu još pet plasiralo na takmičenje za mis Republike Srpske.

Predivan ambijent posjetiocima priredili su organizatori u tržnom centru "Bingo" u Zvorniku, koji je bio ispunjen do posljednjeg mjesta.

Spektakl u Zvorniku dugo će pamtiti oni koji su imali sreće da proprate ovu manifestaciju.

Naime, osim lijepih djevojaka, takmičarki iz svih gradova Podrinja, u revijalnom dijelu progama su učestvovale neke od zvanično najljepših djevojke BiH, članice modne agencije "ABC models" Sarajevo. Među njima je bila i top model svijeta i mis BiH 2014 Isidora Borovčanin, a djevojke su nosile najnoviju kolekciju etno modela modne kreatorke Branislave Jovanović iz Ugljevika, kao i modele poznatih modnih kuća iz BiH i Srbije.

Program je vodila Njegica Balorda, koja je BiH na svjetkom izboru ljepote predstavljala 2004. godine.

Ovaj događaj je privukao i dosta poznatih ličnosti iz svijeta mode i manekenstva kod nas, ali i dosta ljudi iz privrede, kao i načelnike nekih opština u Podrinju i okoline.

Izbor za mis Podrinja za mis Republike Srpske 2015. godine organizovala je Direkcija mis BiH za mis svijeta. Nakon izbora mis Podrinja, slijedi izbor mis Jahorine, na koji se djevojke mogu prijaviti do 6. februara.

Izbor za najljepšu djevojku RS biće održan u aprilu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije