Ljepota

Koja je najbolja četka za vaš tip kose?

Koja je najbolja četka za vaš tip kose?
Koja je najbolja četka za vaš tip kose?

Da bi naša kosa bila lijepa i njegovana veoma je važno da koristimo četku za kosu koja je namijenjena baš za naš tip dlake, dužinu i željeni izgled.

Saznajte koji sve tipovi četki i češljeva postoje i koji će vam najviše odgovarati. Kosa je prvo što ljudi primete na vama zato joj poklonite posebnu pažnju.

Kovrdžava kosa

Ukoliko želite da održavate svoju kovrdžavu kosu češalj u dva reda, sa velikim proredima, će vam pomoći. On će očešljati vašu kosu bez kidanja i mršenja. Najbolje je da ga koristite dok je kosa mokra i kada nanesete balzam.

Gusta kosa

Ova četka će iščešljavati vašu kosu bez uvijanja i čupanja. Feniranjem ovom četkom vaša kosa će biti glatka i sjajna. Zahvaljujući rupicama vazduh prolazi kroz četku i vaša kosa se brže suši.

Tanka kosa

Veoma je važno da ne kidate tanku kosu češljanjem i zato vam je potrebna posebna četka. Ove četke prave dodatni volumen vašoj kosi. Pronađite četku sa što kvalitetnjim dlačicama i iščešljavajte kosu od korijena.

Duga kosa

Dugu kosu je veoma teško njegovati, a to je upravo ono što ovaj češalj čini. Zahvaljujući specifičnim zubcima vaša dlaka će biti ispraćena od korijena do krajeva bez kidanja i mršenja.

Kratka kosa

Zahvaljujući svojim specifičnim iglicama ova četka hvata svaki pramen koji poželite. Češljajte i oblikujte svoju kosu uz četku koja je za nju stvorena.

Osjetljivo tjeme

Ova četka će kliziti kroz vašu kosu, a kuglice na vrhovima iglica zaštitiće vaše osjetljivo tjeme. Pored toga one mogu djelovati i kao masaža za vašu kožu glave. Neka vaša kosa zasija punim sjajem.

(Lepota i zdravlje)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije