Ljepota

Obojite usne i oči u bakar

Obojite usne i oči u bakar
Foto: Ilustracija | Obojite usne i oči u bakar

Najzahvalnije godišnje doba i za šminkanje definitivno je ljeto. Dovoljno je minimalno šminke i da malo pocrnimo pa da izgledamo fantastično.

Vizažisti su se složili da će ovog ljeta na očima i usnama dominirati boja bakra.

Ova boja je lagana, moderna, sjajna, a opet prirodna i nepogrešiva na kapcima uz sve stilove oblačenja.

Bakarne usne su već oduševile mnogo djevojaka, a vizažisti su, na njihovu radost, potvrdili da će i ovog ljeta biti hit.

Boja bakra na usnama i kapcima omiljena je mnogim djevojkama jer na prirodan i suptilan način naglašava sve ono što žele, zato što je blistava i prelijepa podsjeća na ljeto za koje žele da što duže traje.

Najdraža boja je mnogima i zato što pristaje svakom tenu, jedino je potrebno naći odgovara-juću nijansu. Djevojke koje imaju tamniji ten tre-ba da biraju nijasu koja više vuče na narandžasto ili crveno, a onima sa svjetlijim tenom pristaju svjetlije, diskretnije nijanse.

Mnogo ih voli bakarnu boju jer se može nositi u baš svim prilikama, a ostatak šminke može se prilagoditi svakom stilu.

Bakarne sjenke daju poseban izgled očima i dovoljno je samo malo maskare, a usne se mo-gu istaći sličnom nijansom za dnevne prilike ili nekom upadljivijom, poput bordo, crvene ili ko-ralne, za večernji look.

Vizažisti za favorit navode peachy make-up look, koji uključuje prirodne, bakarne nijanse po cijelom licu - od očiju, preko jagodica, do usana jer izgleda svježe, blistavo i prijelepo da u prvi mah niko neće ni primijetiti da ste našminkani. Osim toga, dobićete poseban sjaj zbog kojeg će svi pogledi biti uprti u vas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije