Ljepota

Pet modnih dodataka za ovo ljeto (FOTO)

Pet modnih dodataka za ovo ljeto (FOTO)
Pet modnih dodataka za ovo ljeto (FOTO)

Dodavanje modnih dodataka vašem izgledu odličan je način kako da popravite autfit i učinite ga ličnijim i zanimljivijim. Ove sezone, sve se vrti oko choker ogrlica, okruglih oblika, papuča i modnih dodataka za glavu.

Izgledi su većinom minimalistički, ali uvijek s modnim zaokretom. Iako većina ovih komada ne odskače toliko, i dalje stvaraju pravi statement. U nastavku donosimo pet trendi modnih dodataka koji će vam pomoći da dovedete lični stil na jedan sasvim novi nivo. 

Okrugle naočari

Veličina zaista nije važna, možete odabrati i XXL verziju, ali i najmanje okvire koji postoje. Sve što je važno jeste oblik!

Papuče

Cipele-papuče bile su veliki trend prije nekoliko sezona, zatim su nestale a sada su se vratile za sezonu proleće-ljeto 2016 kao možda najveći trend u svijetu obuće. Vaša kolekcija cipela ove sezone neće biti potpuna bez para cipela koje ćete samo nazuti, a opcija je bezbroj. Ravne ili na petu, svejedno je - odaberite onaj model koji najviše odgovara vašem ličnom stilu.

Šešir

Jer bez njega jednostavno ne možemo zamisliti ljetnu sezonu!

Choker ogrlica

Chokeri ogrlica su veliki trend ove sezone, i ako ga dobro stilizujete, mogu biti jako kul ideja i dodatak vašem autfitu. Dolaze u svim oblicima, veličinama i materijalima - dovoljno je odabrati jedan po sopstvenom ukusu i dobićete trendi modni dodatak za ljeto.

Minđuše

Kao i ostatak mode devedesetih, tako se i minđuše u obliku karike vraćaju u modu na velika vrata. Velike ili male - to je vaš izbor, piše Wall.hr..

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije