Ljepota

Šorts po vašoj mjeri

Šorts po vašoj mjeri
Foto: Ilustracija | Šorts po vašoj mjeri

Svi jedva čekaju tople dane i da se obuku u laganu odjeću, lepršave majice, bluze, šortseve, kratke suknje i haljine.

Ipak, većina žena najradije bira šortseve, jer u njima izgledaju odlično i moderno, a prije svega osjećaju se udobno i prijatno.

Međutim, ponekad nastane problem kada žele da izaberu pravi šorts za sebe, jer ne stoji svaki dobro na svim tipovima građe tijela.

Uz ove savjete i trikove brzo ćete pronaći onaj koji najbolje pristaje vašoj građi tijela i u kojem najbolje izgledate.

Za djevojke i žene koje vole baggy odjevne komade i najčešće ih nose, a nemaju izražene obline, najbolji je boyfriend model šortsa.

Širi, ravno sječeni šorts učiniće da vizuelno kukovi budu malo veći, što će pojačati notu ženstvenosti, a osim toga noge će izgledati duže.

Za pripadnice ljepšeg pola s figurom pješčanog sata, odnosno, za one koje imaju izražene obline, posebno kukove, najbolji su širi šortsevi dubljeg struka.

Oni stvore takav vizuelni efekat da se obline malo smanje, a struk se ujedno naglasi, tako da žene u njima izgledaju jako privlačno i seksepilno.

Djevojke koje su građene u obliku kruške trebaju malo elegantniji, ali i šorts koji krojem podsjeća na mini suknju.

S višim strukom, koji naglašava struk lagano se šireći prema butinama, neutralizuju kukove i daju veoma lijep izgled.

Da bi se dobio potpuni efekat, uvijek u njega treba uvući majicu ili bluzu i tako postići balans, kada je ova građa u pitanju, ali i moderan look.

Ako želite da izgledate više i vitkije, treba da obučete kraći šorts. To ćete postići sa šortsevima plitkog struka, kraćih nogavica, užih, ali ne sasvim uz nogu.

S druge strane, visoke djevojke mogu nositi razne modele šortseva. Ipak, najbolje će im stajati elegantnije bermude, dužine iznad koljena i to ravnog kroja. U njima će postići savršeni balans za svoju figuru, a osim toga mogu ih nositi uz najrazličitije odjevne komade i kombinovati s različitiom stilovima, od patika do visokih potpetica.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije