Ljepota

Tri modela džinsa koja ćete zavoljeti ove sezone

Tri modela džinsa koja ćete zavoljeti ove sezone
Tri modela džinsa koja ćete zavoljeti ove sezone

Hrlimo u susret jesenjoj sezoni, a sa njom nam stižu i novi trendovi kojima se neopisivo radujemo!

Stari, dobri džins nikada neće izaći iz mode, to smo davno ustanovili, ali se must have modeli smjenjuju i variraju iz godine u godinu. Evo šta će istinske trendsetterke u nadolazećim danima uvrstiti u svoj garderober, bar kada su u pitanju farmerke.

Obožavamo farmerke – tako jednostavne, tako udobne, tako seksi, a tako praktične! Kombinujemo ih uz sve i rijetko kad “iskačemo” iz njih kada nas “obraduju” hladni dani.

Već dugo, farmerke su i “legitimna” odjeća za noćni provod, prije svega čuveni skinyy jeans. Pa, osmijeh na lice – jer on će se nositi i dalje, ali ove sezone nosićemo još tri “nova” modela.

1.Iscijepani džins

Ok, nije ni silazio sa “vladarske” pozicije. Volimo “poderane” farmerke, jer su šik, casual i uvijek djelujemo tako nonšalantno u njima! Ove jeseni odlučite se za model klasičnog kroja, ali neka obavezno bude iscijepan ponegdje. Dakle ni skinny, ni boyfriend, već mommy (nogavice koje ravno “padaju”)!

2. Blijedi džins

Diskretno izbijeljen džins biće glavni hit sezone! Blijedi dijelovi oko kukova, u predjelu koljena i na ivicama na farmerkama stvaraju efekat “sjenke”, te djeluju pomalo “isprano”, ali baš to je i cilj. Jer ulična moda zahtijeva baš takav casual šarm!

3. Pačvork rad na farmerkama

Nekoliko različitih boja i vrsta teksasa na jednom komadu? Dizajneri kažu DA! U praksi to može da djeluje pretjerano, ali ako se odlučite za nešto jednostavniji model džinsa koji kombinuje samo dvije boje , napravićete dobar kompromis.

(NN; ljepotaizdravlje)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije