Ljepota

Vladan Ostojić: Uvijek je u trendu biti svoj

Vladan Ostojić: Uvijek je u trendu biti svoj
Vladan Ostojić: Uvijek je u trendu biti svoj

Vladan Ostojić, novinar i voditelj na Pink BH, kaže da ne pravi veliku razliku u odjeći koju nosi dok radi i privatno, jer mu priroda posla tako nešto dozvoljava, a svoj stil definiše kao opušten.

"Uglavnom sam u opuštenom izdanju skoro svaki dan, a to mi se i poprilično dopada. Ukoliko imam neka snimanja koja zahtijevaju određeni način oblačenja, trudim se da to ispoštujem. Znam da je dosadno više ponavljati da se neko oblači onako kako se osjeća, ali u mom slučaju je to zaista tako", priča Vladan.

Na garderobu ovaj Banjalučanin ne troši ni previše, ali ni premalo novca, nego u skladu sa onim šta mu je potrebno i koliko posao zahtijeva.

"Televizija podrazumijeva da neke stvari moram imati u ormaru, koje možda privatno ne bih kupio. Smatram da ni u čemu ne treba pretjerivati pa ni u kupovini odjeće. Na kraju, to su samo krpe koje nosiš jedan period i koje kasnije sakupljaju prašinu. Ono što volim je dobra obuća, dobre kožne jakne i džins, to su ujedno i najskuplje stvari koje imam", kaže Vladan.

ŠOPING U AMERICI: Najviše garderobe kupio je prilikom boravka u Americi 2012. godine.

"Ta zemlja je definitivno najbolja za kupovinu. Prilično je jeftina u odnosu na Evropu, da sam bio poprilično iznenađen kako za malo para možete kupiti odlične patike, pa sam se tako vratio sa 11 pari obuće. Malo sam pretjerao", kroz smijeh priča Vladan.

Nema omiljenu marku odjeće, ali ono što bi izdvojio je Diesel i Zara, gdje često nađe dobru i zanimljivu odjeću. U šoping, kaže, obično ide spontano, kao i da prilikom posjeta Beogradu i drugim većim gradovima u okolini često nađe neki odjevni predmet koji mu se svidi.

"Od modnih detalja najviše volim muški nakit, kojeg imam dosta. Najčešće kupujem kožne narukvice. Kaiš rijetko kada nosim, ali imam ih nekoliko. Nisam veliki ljubitelj satova, pomalo mi smetaju na ruci i rijetko ih nosim ali Diesel ima odlične modele. Takođe nisam ni ljubitelj muških torbi", ističe Vladan.

Što se tiče modnih trendova koje diktiraju poznate marke i kreatori, kaže da se uopšte ne optrećuje time već da mu je najvažnije da mu se neki odjevni predmet prije svega sviđa.

"Nikada nisam nosio nešto što mi se ne dopada, ne znam koliko da je to trenutno u modi. Brendovi nisu presudni kada nešto kupujem, naprotiv. Najvažnije mi je da stvar izgleda dobro, da mi se sviđa, a da li na njoj piše D&G ili H&M, nije mi važno", priča Vladan.

IZGLED NIJE PRESUDAN: On dodaje da ima i stvari koje su mu omiljene pa se na neki način i sentimentalno veže za njih.

"Postoje jedne farmerke koje sam kupio prije nekoliko godina u Beogradu i koje su mi omiljene. Nosim ih često, s obzirom na to da sam se nedavno udebljao nekoliko kilograma, po svemu sudeći, neću ih još dugo nositi. Nisam ljubitelj kačketa ili zimskih kapa, za koje smatram da mi ne stoje baš najbolje", ističe Vladan.

Kod izbora partnera, kaže da fizički izgled jeste nešto što svi prvo primijete, ali da on nikako nije presudan.

"Na kraju krajeva, ljepota je relativna stvar", navodi Vladan.

Vladan ističe da je za njega u trendu uvijek bilo i biće biti normalan i svoj prije svega.

"Mi smo ovdje pomalo izgubili kompas i zaboravili na to. Svi su nešto isfolirani, svi se trude da budu bitni i žive lažne živote. To je nešto što ja nikada neću prihvatiti. Život je suviše kratak za tolike laži", naglašava Vladan.

Pojave na Balkanu  

Kod njegovih sugrađanki kaže da mu najviše smeta što nemaju granice u nekim kozmetičkim tretmanima, što dovodi do neprirodnog izgleda.

"Ne volim da vidim prekvarcane djevojke, to je samo ovdje kod nas moguće vidjeti, takođe, silikoni mi se ne sviđaju, jer rijetko kome dobro stoje. I ljudi nikako da shvate da je manje više, pa se radnim danom sređuju kao za večernji izlazak, što je svojstveno samo Balkanu", kaže Vladan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije