Ljubav i seks

6 stvari kojih morate znati o muškarcima

6 stvari kojih morate znati o muškarcima
6 stvari kojih morate znati o muškarcima

Kad bi već na drugom sastanku postavljao pitanja o tome šta vas uzbuđuje i kakav seks volite, vjerovatno biste bili šokirani i pobjegli glavom bez obzira. To im je važno i žele o tome da pričaju, ali se boje da će žene misliti kako je to jezivo.

Važnije im je ko ste od onoga šta radite

Kad govorite o tome koji ste fakultet završili ili o napredovanju na poslu, srećni su zbog vas, ali zbog toga neće poželjeti da budu s vama. Više cijene vašu ličnost od poslovnih uspjeha. Jeste li zabavni, ljubazni, nježni? U te će stvari da se zaljube.

Boje se da ste zainteresovane samo za jednu stvar

Žene misle da je to seks. Muškarci misle da je to novac. Noćna mora im je da će se pretvoriti u hodajući novčanik.

Ako im date malo prostora, skinuće vam zvijezde s neba

Muškarcima treba mjesto na kojem će biti sami sa sobom, razmišljati, liječiti rane. To nema veze s vama. Ako možete da im osigurate takvo mjesto, znaće da ih razumijete i biće spremni da stanu pred voz da bi vas zaštitili ,piše Prva.

Primaju toliko različitih signala da ponekad ne znaju kako da se ponašaju

Na poslu želite jednakost, a na sastanku da planira i preuzme vođstvo. U puno situacija važna su zajednička iskustva, ali teško ih je uvjek planirati i predvidjeti uspjeh.

Ne boje se veze, boje se da će se pretvoriti u mlakonje

Strah od veza pogrešno je protumačen. Nije ih strah da budu s jednom osobom do kraja života. Strah ih je da će se veza pretvoriti u nešto što ne prepoznaju, te da će prestati da rade stvari koje vole zbog osobe koju vole.

Prilično im je teško jer uvjek moraju da budu inicijatori

Ponašaju se kao da im je svejedno, ali to je zato što nemaju izbora. Oduvjek su morali da budu spremni na "lov", preuzimanje inicijative i rizik od odbijanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije