Ljubav i seks

Pet stvari koje muškarca čine neodoljivim

Pet stvari koje muškarca čine neodoljivim
Pet stvari koje muškarca čine neodoljivim

Želite više uspjeha kod ljepšeg pola? Poslije niza istraživanja, američki psiholozi su ustanovili da su ženama najprivlačniji muškarci sa sljedećim navikama, koje i vi možete da primijenite:

– Djevojke “padaju” na one frajere koji imaju bradu od tri dana ili njegovanu bradu. Ovakav muškarac izgleda seksi, muževno, zrelo i pomalo agresivno.

– Ne privlače ih ni oni koji se previše smješkaju, jer im se čine da su ženstveniji i manje dominantni. To naravno ne znači da treba da postanete mrgud, ali je istraživanje pokazalo da žene više vole muškarce sa ozbiljnim izrazom lica i prodornim pogledom, koji im povremeno uputi poneki osmijeh.

– Studija je pokazala i to da ako muvate djevojku na ulici ili u parku, vjerovatnoća da će vam dati broj telefona je tri puta veća ako sa sobom vodite psa, jer tako djelujete kao brižna i odgovorna osoba.

– Pričajte samouvjereno. Dubok, pomalo promukao, muževan glas najteraće svaku koja ga čuje da pogleda u tom pravcu. Zato i mala korekcija tonaliteta može da promijeni to kako vas drugi doživljavaju.

– Održavajte higijenu i smanjite količinu parfema i kolonjske vode. Švajcarski istraživači su izveli eksperiment u kojem je 100 ljudi mirisalo šest istih parfema. Nijedan miris nije bio lijep svima, što znači da vaš omiljeni parfem možda nju zapravo odbija. Jednostavno, prirodan i čist miris muške kože privlači dame.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije