Kuća i vrt

Pogledajte vilu koju prodaje Stiven Spilberg (FOTO)

Pogledajte vilu koju prodaje Stiven Spilberg (FOTO)
Pogledajte vilu koju prodaje Stiven Spilberg (FOTO)

Stiven Spilberg je ponovo u naslovima brojnih časopisa, ne zbog predstavljanja novog blokbastera, već zbog prodaje njegovog imanja u Malibuu..

Ovaj američki režiser i njegova supruga Kejt Kapšav napravili su novi dogovor da prodaju svoje rajsko imanje u Malibuu, po cjeni od 35 miliona dolara. Identitet kupca je još uvijek nepoznat, ali ono što znamo je da ovo imanje okupira prostor od 1.08 hektara i da je na njemu smještena vila od skoro 1.000 m2. Režiser čuvenog Parka iz doba Jure je obožavao svoje imanje, koje ima sedam spavaćih soba i devet kupatila. Vila ima više krila, pa su tako četiri spavaće sobe smještene u prizemlju, dok su ostale tri raspoređene na gornjem nivou. Prostrani master apartman sadrži i privatnu biblioteku, kao i sobu za masažu iz koje se pruža pogled na okean. Dvije spavaće sobe su smještene u odvojenoj vili za goste, kako bi i oni mogli da uživaju u privatnosti dok borave na ovom rajskom posjedu.

Pored izobilja zajedničkih prostorija koje se otvaraju prema zajedničkom dvorištu, ovo imanje ima i najmoderniji kućni bioskop, bazen, spa u dvorištu koje je zaklonjeno drvećem, kao i brojne terase okrenute prema okeanu.

Novi vlasnik Spilbergovog imanja živjeće u komšiluku gde su mnoge poznate ličnosti pronašle utočište. Tu su Pirs Brosnan, Stiven Levitan, Dastin Hofman, Deni DeVito i brojni drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije