Putovanje

Mlinska Rijeka - Raj na dohvat ruke

Mlinska Rijeka - Raj na dohvat ruke
Mlinska Rijeka - Raj na dohvat ruke

BANJALUKA - Na pruzi Banja Luka – Doboj i tridesetom kilometru puta Banja Luka – Prnjavor (preko Čelinca i Vijačana), nalazi se turističko, ugostiteljsko, rekreativni centar Mlinska Rijeka, poslovna jedinica preduzeća Primaprom.

Na istoimenoj rječici, koja je rijedak primjer nedirnute prirode, Primaprom je osmislio ugodan ambijent za boravak, odmor i rekreaciju. U kompleksu, kroz koji protiče Mlinska Rijeka, a čija je površina 22.850 m2, sve je podređeno dobroj zabavi i mirnom odmoru.

Idealno mjesto za rekreaciju

Sa nekoliko matičnih objekata, urađenih u skladu sa prirodom, centar može da primi dnevno nekoliko grupa, po veličini različitih, čiji bi se ukupan broj zavisno od programa i prigode kretao i do par stotina ljudi.

U Sportsko-rekrativni centar "Mlinska Rijeka" gosti stižu sa svi strana, najviše je domaćih iz Banjaluke, Prnjavora, Dervente, Čelinca...

Tu su i organizovane grupe iz državnih preduzeća, koji ovdje nalaze idealno mjesto za "team building".

Na raspolaganju su im sportski tereni za basket i odbojku na pjesku, stolovi za stoni tenis, bazeni, kilometri staza za pješačenje i trčanje. Takođe, imaju i registrovan kamp, sa dvije zvijezdice.

"Centralni objekat - Destinacija koja optimalno prima 120 osoba. Pogodna je za cjelodnevni boravak velikih grupa, proslave godišnjica, jubileja, svadbe, krštenja, okupljanja firmi ili poslovnih udruženja. Prostor idealno komunicira sa drugim objektima u kompleksu i najbliži su mu logistika i objekti za rekreaciju, sa mogućnošću povećanja ili smanjenja prostora za boravak i prilagodjavanje raznim zahtjevima.

Za sve potrebne informacije i rezervacije javite se na brojeve telefona 065/512-502 i 065/708-793", poručuju iz Sportsko-rekreativnog centra Primaprom - Mlinska Rijeka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije