Zdravlje

Napitak koji eliminiše salo sa stomaka

Napitak koji eliminiše salo sa stomaka
Napitak koji eliminiše salo sa stomaka

Još niste probali „Sassy” vodu? Brzo ispravite ovu grešku

Tvorac ovog čudotvornog napitka je Sintija Sas, a koja tvrdi da već nakon četiri dana konzumacije možete primjetiti rezultate i izgubiti kilograme i centimetre,piše Blic.

Pored toga što je izuzetno prijatnog ukusa, ova aromatična voda će vas momentalno osvježiti i svojim ukusom vam približiti ljeto.

Za „Sassi” vodi biće vam potrebni sljedeći sastojci:

- 8 čaša vode

- Manji koren svježeg đumbira

- 8 listića nane

- 1 krastavac

- 1 limun

Sve sastojke oljuštite i isjecite, nemojte cjediti i pomiješajte sa vodom. Napitak pripremajte uveče, a konzumirajte narednog dana.

Prema riječima nutricioniste, dijetetičara i aromaterapeuta Milke Raičević, „sassi” voda je odličan saveznik u borbi protiv viška kilograma. Ipak, kako kaže, kao i sa svakom dijetom, trebalo bi napraviti pauzu s vremena na vrijeme ili jednostavno napraviti drugu kombinaciju, po svom ukusu.

„Slušajte svoj organizam i kako on reaguje na određene namirnice. Ako vam ne prija đumbir, zamijenite ga ljutom papričicom. Napravite svoju kombinaciju, umjesto limuna možete koristiti i grejp ili dodati malo anisa, ili nekog drugog začina koji je po vašem ukusu”, objašnjava nutricionista.

Prema njenim riječima, sastojke iz ovog napitka možete začiniti bijelim lukom i maslinovim uljem i pojesti kao večeru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije