Život

Dario Sandić gostuje u "Pomalo lično"

Dario Sandić gostuje u "Pomalo lično"
Dario Sandić gostuje u "Pomalo lično"

Sklon poštovanju i navođenju drugih na poštovanje pravnih normi, suprug, otac, umjetnik, obožavalac kafane i priče, bajker, ovo su riječi kojima je sebe opisao Dario Sandić advokat iz Banjaluke koji će nam se večeras predstaviti na ''Nes radiju'' u emisiji "Pomalo lično".

Dario je završio pravni fakultet u Banjaluci,od 2012.godine radi kao advokat, ali je "zanat izučio" u Osnovnom sudu u Srpcu, Osnovnom sudu Banjaluka, Okružnom sudu Banjaluka, ali i u Vladi RS u Ministarstvu porodice, omladine i sporta. Dario je član Ronilačkog kluba ''Buk'', speleološkog društva ''Ponir'', svira u bendu ''Tamburgers'' i ''Tri piva'', vozi motor već 15 godina, ali prije svega je ponosan otac troje djece.

Interesantan podatak vezano za Darija je da zidove njegove advokatske kancelarije krase slike, tačnije ulja na platnu sa kojih se smiješe Kurt Kobejn, Hendriks, Kit Ričards, Džon Lenon..

Kako je Dario spojio ljubav prema pravu i advokaturi sa svojim drugim ljubavima i interesovanjima saznaćete tačno u ponoć na talasima ''Nes radija''.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije