Život

Emisija "Pomalo lično" otkriva kako se postaje "žena, majka, kraljica"

Emisija "Pomalo lično" otkriva kako se postaje "žena, majka, kraljica"
Emisija "Pomalo lično" otkriva kako se postaje "žena, majka, kraljica"

Naša poznata narodna izreka kaže da iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena, a da li se ovoj slogan može primijeniti i u obrnutom slučaju saznaćemo večeras u emisiji "Pomalo lično" koja se emituje na Nes radiju svakog četvrtka tačno u ponoć.

Naime, večerašnja gošća je Jelena Radić-Kandić, mlada i uspješna žena, majka, supruga, ali isto tako i bivša sportistkinja, koja je u svojoj dugogodišnjoj karijeri ostvarila mnoge zapažene rezultate. Jelena je po zanimanju diplomirani pravnik i ekonomista, a u svojoj profesionalnoj karijeri je radila kao direktor uvozno-izvoznih firmi u Beogradu 10 godina, u mladosti je bila model američke firme za naočale i sportsku opremu, karate trenirala 20 godina, ali je stizala i da bude član hora, plesne grupe, da vodi aerobik u Beogradu.

Ako mislite da je sve to malo da bi se reklo da je ovo zanimljiva životna priča, dodaćemo još. Jelena je organizovala izložbe, književne večeri - takođe u Beogradu. Kako sama kaže, nakon svih ovih poslovnih i sportskih uspjeha, Jelena je pronašla ljubav, zasnovala porodicu i odlučila da prestane da radi menadžerske poslove zbog stalnih putovanja. Ipak njen nemirni duh joj nije dao da se uspava, pa je uz porođaje i bebe završila Pravni fakultet u Banjaluci.

I pored svih ovih kvalifikacija i dva fakulteta Jelena je trenutno nezaposlena, ali se bavi svojim hobijima kojih ima i više nego dovoljno.

"Odradila sam pripravnički staž i sada čekam posao u pravnoj struci. Do tada radim neke moje poslove koje radim uvijek usput: starine, dekupaž, zdrava hrana", navodi Jelena.

Ostanite i večeras uz Nes radio i upoznajte Jelenu, a onda možda i saznamo kako se postaje "žena, majka, kraljica", kao iz pjesme Jelene Rozga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije