Život

Evo šta sve zna samo pravi muškarac

Evo šta sve zna samo pravi muškarac
Evo šta sve zna samo pravi muškarac

U moderno doba, kad su žene u svim sferama ravnopravne muškarcima, još uvijek postoje stvari u koje one jednostavno ne žele da se miješaju i očekuju da njihovi “mužjaci” određene probleme riješe sami, bez njihove pomoći.

Ravnopravnost je ravnopravnost, ali neke stvari svaki pripadnik muškog roda jednostavno mora da zna da uradi, evo koje:

Paljenje vatre

Nije bitno da li se nalazite u prirodi i spremate se da bacite par kila mesa na roštilj, ili hoćete da zapalite romantičnu vatricu u kaminu u vašoj vikendici paljenje vatre je stvar u kojoj svaki muškarac mora da briljira. Svakako pripazite da ne osramotite muški rod bezbrojnim pokušajima, jer ćete na taj način sigurno pasti u očima svake žene.

Mijenjanje gume na automobilu

Puknuće gume “bogu iza nogu” uvijek je loš scenario, ali, za pravog muškarca to ne bi trebalo da bude prepreka. Koliko god da vam teško pada taj nepotreban rad, morate se pokazati pred damom, koja to svakako od vas očekuje, javlja ATV.

Spremanje roštilja

Samo pokušajte da zamislite kada ste poslednji put bili negde na roštilju a da ga je spremala žena i odmah će vam biti jasno da je to tipično muški posao u koji žene ne žele da se miješaju. Navucite kecelju, izvadite pribor, zgrabite pivo i zadivite sve svojim umijećem spremanja roštilja. Pripremite se da budete u centru zabave, jer najbolja okupljanja su uvijek baš u blizini roštilja.

Bušilica

Bušilica je jedan od veoma korisnih alata s kojim bi svaki pripadnik muškog roda morao da zna da barata. Isto to misle i žene i zato sledeći put kad vas komšinica pozove da joj pomognete, nemojte kačiti sliku čekićem i ekserima, već to uradite na pravi način. Ko zna, možda zgodnu komšinicu bušenje rupa podsjeti na neke druge stvari osim kačenja slika na zid.

Sastavljanje namještaja

Iako mnogi muškarci više vole da razvaljuju stvari, sastavljanje može biti podjednako zabavno. Međutim, to često može biti i komplikovano, uputstva loša, a dijelova više nego da sastavljate spejs-šatl. Bez obzira kakva vas situacija zatekne, u jedno budite sigurni, neko će to morati da uradi, a ako želite da vas smatra pravim muškarcem, onda ćete taj neko biti baš vi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije