Život

Gost emisije "Pomalo lično" Dijana Dejanović

Gost emisije "Pomalo lično" Dijana Dejanović
Gost emisije "Pomalo lično" Dijana Dejanović

Šta vam prvo pada na pamet kada kažemo "Indija"? Svako od nas će početi da nabraja sve ono što je ikada čuo ili pročitao o toj divnoj, neobičnoj i nama pomalo mističnoj zemlji.

Ukoliko želite da nešto više saznate o drugoj najmnogoljudnijoj zemlji na planeti, budite u četvrtak tačno u ponoć uz NES radio i emisiju " Pomalo lično" u kojoj će gostovati banjalučanka Dijana Dejanović, zvijezda indijskih filmova u usponu.

Dijana će nam pričati o svom uzbudljivom životnom putu, životu i radu u Indiji, ali i stvarima koje su je motivisale da ostavi sve i upusti se u nezaboravnu avanturu.

Kako izgleda Bolivud iznutra? Da li planira da ostane u Indiji? Kako se navikla na stil života u Indiji? Šta joj najviše nedostaje?, samo su neka od pitanja na koja će odgovoriti ova mlada i uspješna žena.

Ako i vas zanima kako je uopšte jedna mlada djevojka skupila hrabrost da ostavi sve i otputuje u daleku Indiju, budite sa nama i ovog četvrtka uz emisiju " Pomalo lično" i upustite se u putovanje iz snova kroz koje će da nas povede Dijana Dejanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije