Život

Kad krene na put zaključa zamrzivač, ocu ne ostavi lijekove

Kad krene na put zaključa zamrzivač, ocu ne ostavi lijekove
Kad krene na put zaključa zamrzivač, ocu ne ostavi lijekove

TREBINJE - Predsjednica Udruženja građana „Stop mobing“ iz Trebinja Anica Ramić, koja je na fejsbuk profilu objavila fotografiju zaključanog zamrzivača i u potpisu navela da je to uradila kćerka svom bolesnom ocu, rekla je danas novinarima da kćerka kad ode na put ne ostavlja ocu ni lijekove.

- Zbog zanemarivanja i neuzimanja lijekova starac je jednom završio i u bolnici - navela je Ramićeva, koja je zaposlena u trebinjskom Domu zdravlja.

Ona kaže da se zaključavaju i druge prostorije u kući u kojoj starac živi i da je sin, koji živi u inostranstvu, angažovao drugu osobu da pazi na njegovog oca.

- Imam dokaze po kojima se vidi da starac jede u podrumu, a zbog nemogućnosti da osoba koja je angažovana da brine o njemu spremi hranu u kuhinji, jer je zaključana, obezbjeđivan mu je obrok u jednom restoranu - navodi Ramićeva.

Ona kaže da maltretiranje traje već dvije godine i da je dobila odobrenje od sina da objavi fotografiju zamrzivača na društvenim mrežama.

Ramićeva je rekla da je pozitivno iznenađena reakcijom policije nakon objave fotografije zaključanog zamrzivača na njenom fejsbuk profilu.

U trebinjskoj policiji su naveli da se provjerava ova objava, te da će se dalje aktivnosti provoditi u konsultaciji sa Okružnim tužilaštvom u Trebinju.

(NN; blic)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije