Život

Matičar im upropastio vjenčanje

Matičar im upropastio vjenčanje
Matičar im upropastio vjenčanje

Parovi u pravilu žele da njihovo vjenčanje prođe savršeno. Ali ovom paru upravo je najvažniji dio ceremonije prošao, najblaže rečeno, nespretno.

Kada je službenik počeo da vodi vjenčanje, zaboravio je gdje je prstenje, pa ih je dao kumovima da ih drže, pa je opet zaboravio gdje je prstenje, a  tokom ceremonije je neuspješno listao knjigu u želji da pronađe tekst koji bi trebao izgovoriti, piše News.com.

Kejsi i Džesika O'Donel, iz Ontarija, pronašli su službenika za vjenčanja u posljednji trenutak, putem web stranice, ali Džordž Kaselman, koji je došao da ozakoni njihovu vezu, bio je potpuno neiskusan i zapravo nije imao pojma šta radi.

Kako u knjizi nije mogao pronaći tekst koji treba izgovoriti, mladenka mu je na kraju potpuno iznervirano rekla: "Ma, samo nešto izmislite".

Da sve bude još gore, nekoliko mjeseci nakon vjenčanja mladi bračni par je primio obavijest službe za vjenčanja Ontario da njihov brak nije zakonit! Sada moraju platiti još 500 dolara kako bi svoju zajednicu ozakonili - ovog puta zapravo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije