Život

Momir Nikić gost emisije "Pomalo lično"

Momir Nikić gost emisije "Pomalo lično"
Momir Nikić gost emisije "Pomalo lično"

Interesantan razgovor i dobri stari rokenrol su dovoljni da još jedno nezaboravno veče provedete uz Nes radio i emisiju "Pomalo lično", u kojoj će Nataša Margetić tačno u ponoć ugostiti Momira Nikića, kompozitora, tekstopisca, aranžera, gitaristu i frontmena banjalučke grupe "Balkan Express".

Grupa "Balkan Express" nastala je 1996. godine, a iza sebe ima dva albuma, "Preporučeno" i "Ša la la la".

Sa Momirom ćemo razgovarati o mnogo čemu, ali prije svega o tome kakva je muzička scena u Banjaluci danas, koliko teško je opstati na sceni, s obzirom da je on svoju muzičku karijeru počeo da gradi davnih 70-ih godina.

"Prije 20 godina je sve možda bilo lakše ili je bilo teže, nemam pojma. Meni je r'n'r prirodno stanje, a ja imam tu sreću ili nesreću da se muzikom bavim cijeli život i onda ne gledam da li je to teško ili ne", izajavio je ranije Nikić i dodao da rok nije puno pametna muzika, ali mora biti iskrena i puna energije.

Osim što je radio pjesme za "Balkance" Momir je uradio i aranžamane za neke od pjesama koje smo slušali na Đurđevdanskom festivalu, aranžmane za druge izvođače i još mnogo toga što će nam on sam predstaviti u večerašnjem razgovoru.

Šta trenutno radi i kakvi su planovi za budućnost saznaćete ukoliko i ovog četvrtka ostanete uz Nes radio i "Pomalo lično".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije