Život

Movembar: Licitacija "brkova" za pomoć šestogodišnjem dječaku

Movembar: Licitacija "brkova" za pomoć šestogodišnjem dječaku
Movembar: Licitacija "brkova" za pomoć šestogodišnjem dječaku

“Brke” koji su podržali "Movember" akciju u Banjaluci, okupili su se sinoć u cafe „Pause“ gdje su fotografisali svoje brkove i brade povodom završetka mjeseca prikupljanja dobrotvornih priloga za šestogodišnjeg Vuka Majkića iz Prijedora.

Večeras na završni dan "Movembra" sve fotografije kandidata koji su se fotografisali u crno-bijeloj tehnici biće izložene u kafeu Pause.

Izložba je prodajnog karaktera, a svi posjetioci će moći licitirati za najbolje fotografije. Sama aukcija počinje u 21 čas, a sav prihod od prodaje ovih fotografija odlazi u Brkin fond.

Za muziku će se pobrinuti DJ Brkovi Kazo i Fili, a kako pobjednici takmičenja ne bi ostali praznih ruku, pobrinuo se "Exit" PR Tim BiH, koji će za vlasnike titula, za najljepše brkove i najatraktivniji stajling, obezbjediti nagradne ulaznice za "Exit" i "Sea Dance Festival" 2016. godine.

Neformalno udruženje građana Superbrke su odlučili početkom novembra mjeseca da pokrenu akciju putem koje će pomoći malom Vuku, ali i Nemanji Mlađenoviću kome je dijagnostifikovan neoplasma maligni testis. On se trenutno nalazi na zračenjima koje jako loše podnosi.

Svi koji žele da pomognu, odnosno da doniraju određena novčana sredstva mogu potražiti “brkin fond” u Cafe Pause u Banjaluci, na dvije lokacije lanca brze hrane Facefood, frizersko kozmetičkom studiju Eros, kao i u BL Tattoo studiju. U Tattoo studiju možete kupiti kupone za tetoviranje i učestvovati u nagradnoj igri, te osvojiti jednu od šest tetovaža, a sav iznos od prodaje kupona takođe ide u “brkin fond”.

Za one koji nisu u Banjaluci, posebno je otvoren račun za te svrhe u okviru bankovnog računa HO “Budimo ljudi” kod Unicredit banke Banjaluka koji glasi 3383502257474786.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije