Život

Najduže ime na svijetu u dobrotvorne svrhe

Najduže ime na svijetu u dobrotvorne svrhe
Najduže ime na svijetu u dobrotvorne svrhe

LONDON - Don Mekmanus odlučila je da zamijeni svoje ime za novo, za koje vjeruje da je najduže na svijetu.

Kako prenosi BBC, ova 41-ogodišnja Britanka iz Hertlpula, na sjeveroistoku Engleske, uzela je ime od 161 riječi u nadi da će tako skrenuti pažnju javnosti na svoju humanitarnu organizaciju "Red Dreams" za pomoć djeci, koju je osnovala nakon smrti sina.

Njeno ime sada glasi: Red Wacky League Antlez Broke the Stereo Neon Tide Bring Back Honesty Coalition Feedback Hand of Aces Keep Going Captain Let's Pretend Lost State of Dance Paper Taxis Lunar Road Up Down Strange All and I Neon Sheep Eve Hornby Faye Bradley AJ Wilde Michael Rice Dion Watts...

U agenciji za registraciju promjena imena navode da je u posljednje vrijeme mnogo ljudi promijenilo ime, ali da novo ime Mekmanusove "obara sve rekorde po dužini".

Gospođa Drim, kako će se Mekmanusova ubuduće oslovljavati, ipak se nada da će joj biti dozvoljeno da koristi samo inicijale ili skraćenu verziju svog novog imena na pasošu i bankovnoj kartici.

Ona je, takođe, rekla da će, ukoliko donacije njenoj fondaciji budu prevazišle zadati iznos, ona ponovo promijeniti ime, ovog puta u čast svih onih koji su pomogli organizaciji od 2008. godine kada je osnovana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije