Život

"Pomalo lično" sa Sandom Lojić

"Pomalo lično" sa Sandom Lojić
"Pomalo lično" sa Sandom Lojić

BANJALUKA - Da li ste znali da ljubav prema čitanju vaš mozak može zaštititi od Alchajmerove bolesti, smanjiti uticaj stresa na vaš organizam, osnažiti pozitivno mišljenje i ojačati prijateljske veze?

Čitanje romana može da izazove stvarne i mjerljive promjene u mozgu koje mogu da potraju i do pet dana nakon čitanja.

Ukoliko ste od onih koji vole da čitaju, a istovremeno poštuju i cijene rad domaćih autora, koji tek traže svoje mjesto u svijetu književnosti, budite u četvrtak tačno u ponoć uz ’’Nes radio’’ i emisiju "Pomalo lično" gdje će se predstaviti Sanda Lojić, mlada autorka čiji roman prvenac "Krivica" tek treba da pronađe put do srca čitalačke publike.

Sanda Lojić je Banjalučanka koja za sebe kaže da je doktorirala na fakultetu zvanom Život, odsjek Značaj porodice.

Ovaj roman aktuelizuje ženu u savremenom dobu, na ovobalkanskim prostorima, na vjetrometini kultura, religija i ratova.

’’Krivica’’ je roman koji bi mogle da potpišu, ali ne i da napišu, mnoge žene: koje su u jednom trenutku bile pred zidom i dilemom – da li tu stati, ili proći glavom kroz zid. 

„Krivica“ je svjedočenje jednog vremena, kroz koji se prožimaju društveno-politički i socijalni odnosi, sa naglaskom na vrijednosti braka i porodice, kao kategorije koja je pred svojim izumiranjem.

 Više o romanu, njegovoj promociji i samoj autorki saznaćete ako ostanete budni i ovog četvrtka uz ’’Nes radio’’ i "Pomalo lično".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije