Život

Porodio suprugu na ulazu u bolnicu

Porodio suprugu na ulazu u bolnicu
Porodio suprugu na ulazu u bolnicu

Zvezdan Ristić (46) iz Kuršumlije nije ni sanjao da će on biti taj koji će pomoći svojoj ženi da na svijet donese malu Kalinu, treće dijete koje ima sa suprugom Slađanom (33).

On je Slađanu porodio u trenutku kada su ušli u zgradu poorodilišta Opšte bolnice “Dr Aleksa Savić” u Prokuplju, piše "Telegraf.rs".

Čim je Slađana dobila porođajne bolove, krenuli su ka bolnici. Međutim, tamo su na ulazu u bolnički krug zatekli spuštenu rampu.

"Pogledao sam je i video da su u pitanju minuti, zato smo izašli iz automobila i krenuli peške. Taman kad smo ušli u zgradu, porođaj je počeo", rekao je Zvezdan.

Kroz donji dio pidžame koji je njegova supruga nosila, vidio je glavu bebe koja se jasno ocrtavala.

"Video sam da beba izlazi i kada sam je uhvatio već je bila više od pola napolje, odnosno uz Slađaninu butinu. Kako nije plakala, prodrmao sam je, lupio jednom i počeo je plač", priča Zvezdan.

Dodaje da ni u snu ne bi mogao da zamisli ono što mu se desilo i da ni sam ne zna kako je uspio da pridrži bebu, koja je rođena. Ipak, na svu sreću dobili su zdravu kćerku Kalinu, dugu 59 santimetara i tešku 2, 9 kilograma.

Njima je ovo treće dijete, a Zvezdan ima ukupno petoro djece, dvoje već punoljetnih iz prvog braka.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije