Život

Prvi međunarodni moto skup u Banjaluci

Prvi međunarodni moto skup u Banjaluci
Prvi međunarodni moto skup u Banjaluci

BANJALUKA - Prvi međunarodni moto skup u Banjaluci očekuje nas od 14. do 16. avgusta u krugu bivše fabrike “Incel”, a u organizaciji Moto kluba "Istok" iz Banjaluke.

Članovi ovog moto kluba, Dario Savić i Dragiša Simić, gostovaće u četvrtak tačno u ponoć na Nes radiju u emisiji "Pomalo lično" kako bi nam predstavili svoj klub u najboljem mogućem svjetlu. Šta znači biti bajker, kako postati član moto kluba, kako izgledaju druženja širom regiona, samo su neka pitanja na koja će nam odgovore dati ova dva iskusna bajkera iz Banjaluke.

Organizatori moto susreta u Banjaluci očekuju veliki broj bajkera iz cijelog regiona, a najavljen je i bogat muzički program. Pored motora, dobre muzike, tu je i sjajna klopa.

"Želja nam je da predstavimo, kako naš moto klub - tako i naš grad u najboljem mogućem svjetlu, pa za tu priliku pripremamo mnogo zanimljivosti i turističkih atrakcija, a osim pomenutog izdvajamo turističke vožnje, rafting na rijeci Vrbas i nezaobilazni defile, srce svakog ozbiljnog moto skupa", ističu organizatori.

Kažu da je biti bajker prije svega filozofija, modus vivendi – način života. Za sebe pojedini bajkeri kažu da žive po posebnoj religiji koja spaja sve bajkere svijeta. Neki ljudi bajkere doživljavaju kao modernu inkarnaciju Huna, drugi pak bajkerski način života povezuju sa tzv. „road“ žanrom kinematografije (film Easy Rider)... Kako god bilo, u pitanju je posebna subkultura koja okuplja ljude koje spaja ljubav prema slobodi, putovanjima, druženju, dobroj muzivci i naravno motorima.

Ostanite i ovog četvrtka uz Nes radio i emisiju "Pomalo lično" i uživajte u zanimljivoj priči i odličnoj muzici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije