Život

Vladimir Kuvalja gost emisije "Pomalo lično"

Vladimir Kuvalja gost emisije "Pomalo lično"
Vladimir Kuvalja gost emisije "Pomalo lično"

Tradicionalna biciklistička UCI 1.2 trka Beograd - Banjaluka 2015. godine će startovati iz Beograda, a takmičari će put Banjaluke krenuti 18. aprila. Trka je u prva dva izdanja 2007. i 2008. startovala iz Beograda, a posljednjih šest puta start je bio u gradu na Vrbasu.

I u Banjaluci su zadovoljni promjenom, ističući da će završetak trke biti kao na "Tur de Fransu".

"Banjaluka ima svoje razloge za promjenu rute, a to je doček 200 najboljih svjetskih biciklista, koji će posljednjih 50 kilometara kružiti ulicama Banjaluke, do finalnog prolaska kroz ciljnu liniju, izjavio je Vladimir Kuvalja, direktor trke koji će u četvrtak tačno u ponoć biti gost na Nes radiju u emisiji "Pomalo lično".

Ugostiti karavan vrhunskih biciklista primamljivo je za mnoga mjesta jer je tadicionalna trka dobra za promociju. Postoji mogućnost da i Teslić i Brčko imaju važno mjesto u tradicionalnoj trci, koja će proći i kroz Doboj, Deventu, Prnjavor...

Da li je odluka o konačnoj ruti i startu donesena saznaćemo upravo od Kuvalje koji će nas podsjetiti na neke ranije trke, ali i upoznati sa ovim interesantnim sportom u kojem je on ostvario mnoge zapažene rezultate. Kuvalja se takmičio za reprezentaciju Jugoslavije i BiH, učestvovao na Olimpijskim Igrama za mlade u Francuskoj, na Balkanskom Prvenstvu u Bugarskoj i mnogim drugim značajnim takmičenjima. 

Budite i ovog četvrtka u ponoć uz Nes radio i emisiju "Pomalo lično", a profesinalni biciklista Vladimir Kuvalja i urednik i voditelj emisije Nataša Margetić će vam pomoći da saznate sve što vas interesuje o biciklizmu, trci Beograd -Banjaluka, uz mnogo pozitivne energije i dobre muzike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije