Život

Vladimir Selec gost emisije "Pomalo lično"

Vladimir Selec gost emisije "Pomalo lično"
Vladimir Selec gost emisije "Pomalo lično"

U nedjelju startuje prvi polumaraton u gradu Banjaluka. Direktor "M:tel city race Banja Luka 2015" Vladimir Selec će gostujući na Nes radiju u emisiji "Pomalo lično" govoriti o organizaciji trke, pripremama učesnika, ali i o svom ličnom angažmanu da jedan ovakav događaj u našem gradu bude na zavidnom nivou.

"Banjalučki polumaraton je jedan od najvažnijih i najljepših događaja u gradu. Važan je i za grad, i za učesnike i za nas kao organizatore, i važan je i za sve naše sponzore, koji nas podržavaju. Ponosni smo što možemo reći da na prvom polumaratonu do sad imamo prijavljenih više od 1000 trkača", rekao je ranije Selec.

Organizatori banjalučkog polumaratona pozvali su sve banjalučane da se u nedjelju okušaju u nekoj od trka. Banjalučki polumaraton od srijede ima i svoju zvaničnu himnu koja će premijerno biti izvedena u nedjelju 17. maja na Trgu Krajine u Banjaluci.

Sve o prvom polumaratonu u našem gradu saznaćete od Vladimira Seleca, ako ostanete večeras tačno u ponoć uz Nes radio i emisiju "Pomalo lično".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije