Kolumne

Što je više kleveta i laži...

Jednog dana na pravnim fakultetima to će se učiti kao "Dodikov presedan", a na studijima novinarstva kao "Dodikov paradoks".

Najprije je novinska agencija Beta objavila sljedeću vijest: "Agencija za istrage i zaštitu SIPA podnijela je Tužilaštvu BiH krivičnu prijavu protiv premijera Republike Srpske Milorada Dodika, te nekoliko ministara i osoba iz poslovnog miljea RS zbog sumnje da su nanijeli štetu budžetima BiH i RS u iznosu od 145 miliona konvertibilnih maraka".

Onda je građanin Milorad Dodik, s prebivalištem u selu Bakinci, općina Laktaši, Republika Srpska, presavio tabak i preko svog advokata Gorana Bubića podigao privatnu tužbu protiv novinarke Ljiljane Kovačević i agencije Beta, valjda prvu u cjelokupnoj povijesti novinarstva kojom se traži naknada neimovinske štete zbog klevete iznesene u agencijskoj vijesti. Jer se tom informacijom implicira da je premijer RS kriminalac koji krade budžetske pare.

Onda je novinska agencija Beta objavila sljedeću vijest: "Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik podigao je protiv novinarke Ljiljane Kovačević i agencije Beta privatnu tužbu za naknadu štete od 15.000 konvertibilnih maraka zbog klevete iznesene u vijesti da je SIPA protiv njega podigla kaznenu prijavu zbog pronevjere 145 milijuna maraka iz budžeta".

Onda je građanin Milorad Dodik, s prebivalištem u selu Bakinci, općina Laktaši, Republika Srpska, presavio tabak i preko svog advokata Gorana Bubića podigao privatnu tužbu protiv agencije Beta, tek valjda drugu u cjelokupnoj povijesti novinarstva kojom se traži naknada neimovinske štete zbog klevete iznesene u agencijskoj vijesti. Jer se tom informacijom implicira da je premijer RS budala koja tuži novinare zbog informacije objavljene u agencijskoj vijesti.

Onda je novinska agencija Beta objavila sljedeću vijest: "Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik podigao je protiv agencije Beta privatnu tužbu za naknadu štete od 15.000 konvertibilnih maraka zbog klevete iznesene u agencijskoj vijesti da je gospodin Milorad Dodik podigao protiv novinarke Ljiljane Kovačević i agencije Beta privatnu tužbu za naknadu štete zbog klevete iznesene u vijesti da je SIPA protiv njega podigla kaznenu prijavu zbog pronevjere 145 milijuna maraka iz budžeta".

Onda je građanin Milorad Dodik, s prebivalištem u selu Bakinci, općina Laktaši, Republika Srpska, presavio tabak i preko svog advokata Gorana Bubića podigao privatnu tužbu protiv agencije Beta, valjda tek treću u cjelokupnoj povijesti novinarstva kojom se traži naknada neimovinske štete zbog klevete iznesene u agencijskoj vijesti. Jer se tom informacijom implicira da je premijer RS diktator koji proganja novinare i sustavno guši slobodu medija u Republici Srpskoj.

Onda je novinska agencija Beta objavila sljedeću vijest: "Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik podigao je protiv agencije Beta privatnu tužbu za naknadu štete od 15.000 konvertibilnih maraka zbog klevete iznesene u agencijskoj vijesti da je premijer Milorad Dodik podigao tužbu za naknadu štete protiv agencije Beta, zbog klevete iznesene u vijesti da je premijer Milorad Dodik protiv agencije Beta podigao privatnu tužbu za naknadu štete, zbog klevete iznesene u vijesti da je premijer Milorad Dodik podigao protiv novinarke Ljiljane Kovačević i agencije Beta privatnu tužbu za naknadu štete, zbog klevete iznesene u vijesti da je SIPA protiv premijera Milorada Dodika podigla kaznenu prijavu zbog pronevjere 145 milijuna maraka iz budžeta".

Onda je građanin Milorad Dodik, s prebivalištem u selu Bakinci, općina Laktaši, Republika Srpska, presavio tabak i preko svog advokata Gorana Bubića podigao privatnu tužbu protiv agencije Beta, valjda četvrtu u cjelokupnoj povijesti novinarstva kojom se traži naknada neimovinske štete zbog klevete iznesene u agencijskoj vijesti. Jer se tom informacijom implicira da premijer RS ništa drugo u životu ne radi doli zajebava novinarsku đubrad, pa da vidimo ko je tvrdoglaviji i ko koga zajebava, mamu vam jebem, stoko novinarska, mrš tamo.

Onda je novinska agencija Beta objavila sljedeću vijest: "Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik podigao je privatnu tužbu za naknadu štete protiv agencije Beta od 15.000 konvertibilnih maraka zbog klevete iznesene u agencijskoj vijesti da je premijer Milorad Dodik protiv agencije Beta podigao privatnu tužbu za naknadu štete, zbog klevete iznesene u vijesti da je premijer Milorad Dodik podigao tužbu za naknadu štete protiv agencije Beta, zbog klevete iznesene u vijesti da je premijer Milorad Dodik protiv agencije Beta podigao privatnu tužbu za naknadu štete, zbog klevete iznesene u vijesti da je premijer Milorad Dodik podigao protiv novinarke Ljiljane Kovačević i agencije Beta privatnu tužbu za naknadu štete, zbog klevete iznesene u vijesti da je SIPA protiv premijera Milorada Dodika podigla kaznenu prijavu zbog pronevjere 145 milijuna maraka iz budžeta".

Onda je građanin Milorad Dodik, s prebivalištem u Ulici Vaska Pope 16, Dedinje, općina Savski venac, Beograd, Republika Srbija, presavio tabak i preko svog advokata Gorana Bubića podigao privatnu tužbu protiv Borisa Dežulovića i "Nezavisnih novina", tražeći po osnovi takozvanog Dodikovog presedana naknadu neimovinske štete zbog kleveta iznesenih u kolumni kojima se implicira da se savjetnik predsjednika Borisa Tadića obogatio tužeći novinare po sudovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije