Film i serije

Gosling "viđen" u ulozi Armstronga

Gosling "viđen" u ulozi Armstronga
Gosling "viđen" u ulozi Armstronga

LOS ANÐELES - Film zasnovan na životu slavnog američkog astronauta Nila Armstronga "orbituje" oko Holivuda od 2003. kada se kao mogući reditelj spominjao Klint Istvud.

Prema pisanju sajta Deadline, projekat je nedavno ponovo aktuelizovan, uz prijedlog da se uloga prvog čovjeka koji je kročio na Mjesec povjeri Rajanu Goslingu, a režija Demijenu Šazelu (Whiplash).

Film, koji će biti zasnovan na knjizi Džejmsa Hensena "Prvi čovjek: Život Nila Armstroga", trebalo bi da se poklopi sa 50-godišnjicom spuštanja na Mjesec.

Šazelovo ostvarenje stiže u vrijeme kada svemirska tematika bilježi veliku popularnost u svijetu sa filmovima kao što su "Marsovac", "Gravitacija" i "Interstellar".

Holivudska fabrika snova ima u planu da snimi niz novih ostvarenja na temu svemira: "Pesindžers" u kom će se Dženifer Lorens i Kris Prat probuditi 100 godina prije vremena iz kriogenskog sna, "High Life" sa Robertom Patinsonom o kriminalcima koji prihvataju da budu zamorci međuzvjezdanog eksperimenta i "Luna Park" sa Tomom Kruzom o grupi odbjeglih naučnika koji pokušavaju da stvore bazu na Mjesecu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije