Film i serije

Pogledajte trejler za “Procep”, prvi srpski SF film (VIDEO)

Pogledajte trejler za “Procep”, prvi srpski SF film (VIDEO)
Pogledajte trejler za “Procep”, prvi srpski SF film (VIDEO)

Od producenata filmova „Mamula“ i, „Zona mrtvih“, dolazi „Procep“ Dejana Zečevića koji je najavljen kao prvi srpski naučno-fantastični film.

Ovaj uzbudljivi naučno-fantastični triler će premijerno biti prikazan na ovogodišnjem Festu, a u redovnu distribuciju kreće 28. aprila.

Glavne uloge tumače ikona horor žanra Ken Foree, slovenačka glumica Katarina Cas, srpska zvijezda Dragan Mićanović, talentovani Denis Murić kao i živa legenda američke televizije Monti Markam.

Liz Vejd, agentkinja CIA, koja je spavač u Beogradu, dobija zadatak da se pridruži timu srpskih i američkih agenata koji su poslati da nađu američki špijunski satelit koji se srušio negdje u Srbiji, i da izvuku informacije koje bi otkrile misteriju zašto je došlo do pada. Međutim, kada stignu na lokaciju otkriće da je umjesto satelita nešto drugo došlo iz svemira, nešto što nije sa ovog svijeta.

Dok im vrijeme ističe, agenti će morati da se izbore sa zlom koje ih okružuje i da shvate šta se dogodilo u svemiru, prije nego što nastupi apokalipsa. Na mjestu na kojem su se obreli smrt je mrtva.

(NN, hello.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije