Muzika

"Kontakt" treći put u Beogradu

"Kontakt" treći put u Beogradu
Foto: N.N. | "Kontakt" treći put u Beogradu

"Kontakt", manifestacija posvećana muzičkom biznisu, biće održana treći put u Beogradu, u "Art & music distriktu" u periodu od 20. do 23. marta.

"Kontakt" za cilj ima, prije svega, umrežavanje organizatora i promotera regionalnih muzičkih festivala, turističkih udruženja i organizacija, kulturnih centara, klubova i ostalih radnika u kulturi i umjetnosti, koji posljednjih godina uveliko imaju uticaj na privredni razvoj regiona.

"Kontakt" ove godine činiti tri programske cjeline, koje će okupiti veliki broj profesionalaca i ljubitelja muzike: "Konferencija", panelski i tribinski program, održava se u "Marsh Open Spaceu" i na "Spratu", a pokriva najznačajnija festivalska pitanja i aktivnosti, "Ekspo", specijalizovani izložbeni B2B i B2C program, posvećen je festivalima i muzičkom biznisu, dok muzički program ove godine čine koncerti u zoni Cetinjske ulice i u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Za samo dvije godine "Kontakt" je ugostio više od 100 profesionalaca iz ove oblasti, organizovano je isto toliko muzičkih i umjetničkih programa, a posjetilo ga je skoro 8.000 ljudi.

"Kontakt" je dao odgovore na mnoga pitanja iz sfere muzičkog biznisa i muzičkog djelovanja na našim prostorima, prije svega kroz edukativne radionice, tribine, panele i, što je još važnije, pokrenuo je nova goruća pitanja.

Ove godine širi se i na Halu sportova "Ranko Žeravica", gdje će se odvijati glavni muzički program.

"Partibrejkers", "Eyesburn", "Goblini", "Zoster", "Urban & 4" hedlajneri su muzičkog programa u Hali sportova, dok se u klubovima u Cetinjskoj očekuju nastupi izvođača "John Spencer & The Hit Makers", "Vroom", "Turisti", FIT, "Straight Mickey & The Boys".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije