Muzika

Beogradska filharmonija pravi koncert za bebe

Beogradska filharmonija pravi koncert za bebe
Foto: N.N. | Beogradska filharmonija pravi koncert za bebe
Agencije

Prvi koncert u novoj sezoni, Beogradska filharmonija poklanja – bebama! Orkestar će, prvi put do sada, svirati specijalno za bebe uzrasta do dvije godine, u srijedu 5. septembra u 11 časova u Sali Beogradske filharmonije.

Na besplatnom koncertu u trajanju od oko 30 minuta, orkestar će zajedno sa dirigentom Aleksandrom Kojićem izvesti Simfoniju uspavanki. Tako će filharmoničari uvesti bebe u čarobni svijet muzike kroz najljepše dejčje uspavanke na svijetu, specijalno aranžirane za orkestar. 

Pozivaju se mame, tate, bake, deke, tetke ili dadilje da dovedu svoje najmlađe u Salu Beogradske filharmonije koja će biti pretvorena u svojevrsnu igraonicu kako bi bebe najslobodnije uživale u muzici.

Budući da je broj mjesta ograničen, besplatne ulaznice se mogu preuzeti na biletarnici Filharmonije (Studentski trg 11), od ponedeljka 3. septembra, od 9 – 16h.

Koncerti za bebe su novost u sezoni Beogradske filharmonije 18/19, a naredni termini za druženje zakazani su za januar i april.

Na ovaj način, Filharmonija edukuje djecu svih uzrasta jer su njeni koncerti za djecu predškolskog i školskog uzrasta, jedni od najpopularnijih i najtraženijih programa.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije