Muzika

Regionalne rok zvijezde zasijaće u Banjaluci

Regionalne rok zvijezde zasijaće u Banjaluci
Regionalne rok zvijezde zasijaće u Banjaluci

BANJALUKA - Dvanaesti "Kastel Rock Fest 2017" prodrmaće od 15. do 17. juna zidine banjalučke tvrđave Kastel. Banjaluka će tako ponovo postati prijestonica prepoznatljivog rokenrol zvuka, publika će imati priliku da čuje omiljene izvođače iz regiona koji u Banjaluku dolaze, kako kažu, raspoloženiji nego ikada.

Prvog dana, u četvrtak, 15. juna, na banjalučkom Kastelu sviraju Toni Cetinski, "Kiki Lesendrić i Piloti" i "Vatra". Drugi dan festivala rezervisan je za nastupe "Bajage i Instruktora" te bendova "Urban & 4" i "Let 3". Trećeg dana festivala, u subotu, 17. juna, rokenrol slavlje na Kastelu će nastaviti neprolazni "Parni valjak" i "Neverne bebe".

Momčilo Bajagić Bajaga ističe da mu je veliko zadovoljstvo što je ponovo u Banjaluci.

"Program i prostor su odlični, ovo je jedan lep događaj za početak leta. Imaćemo specijalan program za 'Kastel Rock Fest', nismo dugo svirali ovde i uželeli smo se banjalučke publike", istakao je Bajaga.

Aki Rahimovski, pjevač sastava "Parni valjak", takođe je istakao da mu je veliko zadovoljstvo što nastupaju u gradu na Vrbasu.

"U međuvremenu smo izdali tri singla i to će biti premijera u Banjaluci", dodao je Aki. Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 20 KM za svaki festivalski dan, a festivalska ulaznica za sve koncerte košta 50 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije