Vizuelna umjetnost

Umjetnici Banjaluke pomažu Ivani Stjepić da pobijedi karcinom

Umjetnici Banjaluke pomažu Ivani Stjepić da pobijedi karcinom
Foto: Ustupljena fotografija | Prodajom svojih radova pomoći ćeš Ivani Stjepić da pobijedi karcinom

BANJALUKA - Najveća humanitarna umjetnička izložba u Republici Srpskoj počinje večeras, 15. marta Domu omladine, a riječ je o izložbi "Umjetnici Banjaluke 2024", koja će trajati do 17. marta.

"Ako voliš slikati, crtati, dizajnirati ili fotografisati, a pritom želiš pomoći nekome, onda je ovo mjesto za tebe. Ove godine možeš biti dio najveće humanitarne izložbe do sada. Pokaži svoj talenat u jednoj od naše četiri kategorije i osvoji UBL24 priznanje", navedeno je ranije u saopštenju organizatora.

Dodali su kako, svi zainteresovani, koji žele da budu dio ove humanitarne priče mogu da se prijave na jednostavan način – tako što će popuniti prijavni obrazac UBL24, koji mogu da preuzmu u opisu linka koji se nalazi na Instagram profilu "Umjetnici Banjeluke 2024".

"Prodajom svojih radova pomoći ćeš Ivani Stjepić (35) da pobijedi karcinom. Svojim talentom spasi nečiji život. Ulaz na izložbu je slobodan za sve posjetioce koji dođu u subotu, 16. marta i u ned‌jelju 17. marta. Večeras, u petak 15. marta na otvaranju izložbe, ulaz će biti moguć samo uz pozivnicu", navode organizatori.

Idejni tvorac i organizator izložbe je student grafičkog dizajna Nikola Đudurović zajedno sa kolegom i prijateljem Ivanom Letićem.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije