BiH

Dodik: Vidovdan veoma važan praznik za srpski narod

Dodik: Vidovdan veoma važan praznik za srpski narod
Foto: Arhiva | Dodik: Vidovdan veoma važan praznik za srpski narod

ANDRIĆGRAD - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas Srni da je Vidovdan važan praznik srpskog naroda, jer je za ovaj datum vezano mnogo istorijskih događaja.

"Sve ovo što smo danas (na Ravnoj Romaniji i u Višegradu) organizovali povodom Vidovdana, proslavljajući krsnu slavu Vojske Republike Srpske i otvarajući sajam knjiga u Andrićgradu, u poziciji smo da pokažemo da smo se svi zajedno na pravi način posvetili životu", rekao je Dodik nakon svečane ceremonije otvaranja Drugog sajma knjiga u Andrićgradu.

Prema njegovim riječima, entuzijazam i kreativnost koju su mladi ljudi danas, na Vidovdan, pokazali širom Republike Srpske govori o njenoj snazi.

"Veoma je važno da budemo okupljeni i da u tom okupljanju što je moguće više pribavimo zajedničke energije, da bi se brže i lakše kretali kroz život i da bi na taj način svakoj lokalnoj zajednici u Republici Srpskoj dali značaj", istakao je Dodik.

ON je naglasio da Republika Srpska ima šta da pokaže i čime da se ponosi.

"Mi smo to pokazali danas. Ponekad neki depresivci žele da zagade javnost u Republici Srpskoj, ali to im je uzaludan posao", poručio je Dodik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije