BiH

Iz DNS-a isključena četiri odbornika

Iz DNS-a isključena četiri odbornika
Foto: N.N. | Iz DNS-a isključena četiri odbornika

PRIJEDOR - Odbornici DNS-a u Skupštini grada Prijedor Predrag Starčević, Duško Miletić, Želimir Kos i Goran Vučkovac isključeni su iz DNS-a jer su odlučili formirati samostalni klub odbornika i nastaviti svoje buduće djelovanje mimo usaglašene politike stranke, saopšteno je danas iz prijedorskog DNS-a.

Iz prijedorskog DNS-a ističu da to smatraju "izdajom najgore vrste, jer upravo ova četvorica su imala i najveću podršku rukovodstva DNS-a kada su se kreirale odborničke i poslaničke liste".

"Ne samo da su izdali one koji su im omogućili da budu ono što jesu, nego su izdali i one koji su za njih glasali i koji su očekivali da se u Skupštini bore za njihove interese i interese sredina iz kojih dolaze", navodi se u saopštenju.

Prijedorski DNS ocjenjuje da je porazna činjenica da su kao odbornici postali najprepoznatljiviji onog trenutka kada su napustili DNS i da nisu ni mogli drugačije jer su "Skupštinu smatrali izvorom prihoda".

"Politiku su podredili pojedinačnim interesima", istaknuto je u saopštenju.

Prijedorski DNS poručio je ovim odbornicima da toj stranci ne moraju više ništa objašnjavati, nego da objašnjavaju svojim prijateljima, rodbini, komšijama i kumovima, a i građanima ako ikada više budu u prilici da budu kandidati za bilo šta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije