BiH

Lovrinović: HDZ BiH će podržati Izvještaj o radu Savjeta ministara BiH

Lovrinović: HDZ BiH će podržati Izvještaj o radu Savjeta ministara BiH
Foto: Arhiva | Lovrinović: HDZ BiH će podržati Izvještaj o radu Savjeta ministara BiH

SARAJEVO - HDZ BiH će podržati Izvještaj o radu Savjeta ministara BiH za 2016.Godinu izjavio je šef kluba ove stranke u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nikola Lovrinović.

„Diskusije su bile i dobre i loše, konstruktivne da možda rad Savjeta ministara BiH nije impresivan, kako su neki govorili. Po meni je dobar, ali ćemo tražiti i da bude bolji“, rekao je Lovrinović nakon današnje rasprave o Izvještaju o radu Savjeta ministara BiH za prošlu godinu u Predstavničkom domu Parlamentarne skuštine BiH.

Lovrinović je rekao da smatra da je u izvjštaju koji je poslanicima podnio predsjedavajući Savjeta ministara BiH Denis Zvizdić ili protiv dosta dobro prikazano stanje.

„Mi ćemo svakako izvještaj podržati. Imamo naravno primjedbi, ali je bez konkretnih zaključaka, izmjena zakona uzaludno obaranje Izvještaja o radu Savjeta ministara BiH.

Mi Izvještaj o radu Savjeta ministar BiH ne možemo promjeniti, time što ćemo ga usvojiti, prihvatiti ili odbiti“, rekao je Lovrinović.

On je dodao  da se  možda može  tražiti  promjena ekipe koja će dalje raditi, istićući da bi volio da su poslanici tokom rasprave podnijeli

konstruktivnije primjedbe u smislu šta nije urađeno i šta se očekuje da bude urađeno tokom 2017. godine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije