• Samra želi da se vrati kući iz Sirije

  Samra želi da se vrati kući iz Sirije

  Österreich - 09.10.2014 08:17

  Kada su prije pola godine otišle u Siriju kako bi se pridružile džihadistima i udale za borce Islamske države, Samra Kešinović (16) i Sabina Selimović (15) izazvale su šok austrijske javnosti. Iako su prvo locirane u blizini sirijsko-turske granice, ispostavilo se da se nalaze u blizini Rake, uporišta pripadnika Islamske države.

 • Đokić: Socijalisti nude reforme

  Đokić: Socijalisti nude reforme

  Srna - 08.10.2014 22:28

  MRKONJIĆ GRAD - Nosilac liste Socijalističke partije /SP/ za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Petar Đokić izjavio je večeras na predizbornom skupu u Mrkonjić Gradu da socijalisti nude dvije velike reforme - u sektoru energetike i u oblasti poljoprivrede.

 • Tadić: Glasanje je najsigurnija borba protiv izborne krađe

  Tadić: Glasanje je najsigurnija borba protiv izborne krađe

  Srna - 08.10.2014 21:58

  PRIJEDOR - Kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić izjavio je večeras u Prijedoru da je dovoljnim brojem članova biračkih odbora, posmatrača i izbornih štabova Savez spreman za sprečavanje izborne krađe, ali da je prva bitka u toj borbi na narodu.

 • Čavić: Treba se bojati zakona, a ne vlasti

  Čavić: Treba se bojati zakona, a ne vlasti

  Srna - 08.10.2014 21:32

  NOVI GRAD - Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta /NDP/ Dragan Čavić smatra da će se nakon izbora uspostaviti odnosi u kojima se trebati bojati zakona, a ne vlasti.

 • Dodik: Za što čvršću saradnju sa Rusijom

  Dodik: Za što čvršću saradnju sa Rusijom

  Srna - 08.10.2014 21:30

  ČELINAC - Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras na predizbornom mitingu u Čelincu da je ekonomski program ove koalicije što bolja i čvršća saradnja sa Rusijom.

 • Pavić: Za politički stabilnu Srpsku

  Pavić: Za politički stabilnu Srpsku

  Srna - 08.10.2014 21:25

  BANJALUKA - Predsjednik Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Marko Pavić poručio je večeras u Banjaluci da DNS sa koalicionim partnerima želi da gradi politički stabilnu i ekonomski jaku Republiku Srpsku.

 • Dodik: SNSD želi da već u ponedjeljak formira vladu

  Dodik: SNSD želi da već u ponedjeljak formira vladu

  Dejan Tovilović, Foto: A. Čavić - 08.10.2014 21:18

  BANJALUKA - SNSD želi da već u ponedjeljak sa svojim koalicionim partenerima formira novu strukturu vlade, nakon pobjede u koju smo ubjeđeni, poručio je Milorad Dodik, kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika RS, na završnoj tribini SNSD-a u Banjaluci, održanoj na Trgu Krajine.

  Foto
 • Milovanović: Samo SNSD garantuje stabilnost Srpske

  Milovanović: Samo SNSD garantuje stabilnost Srpske

  Srna - 08.10.2014 21:15

  BIJELJINA - Nosilac liste SNSD-a za parlament BiH iz Izborne jedinice dva Miroslav Milovanović rekao je večeras u Bijeljini da samo ova politička snaga garantuje Republici Srpskoj političku i ekonomsku stabilnost i međunarodno uvažavanje.

 • Srbija ne može izručiti Novaka Đukića

  Srbija ne može izručiti Novaka Đukića

  Uroš Vukić - 08.10.2014 21:00

  SARAJEVO, BANJALUKA - Sud Bosne i Hercegovine raspisao je potjernicu za Novakom Đukićem, penzionisanim generalom Vojske RS, koji je osuđen na 20 godina zatvora zbog događaja na Tuzlanskoj kapiji 1995. godine.

                        67 

Newsletter

Registrujte se na besplatni newsletter.

Svako jutro najvažnije vijesti.

Upišite vašu e-mail adresu:

Delivered by FeedBurner

Mali oglasi

Predajte male oglase putem mobilnog telefona 065 1314! Uputstvo.