• Za BiH kao labavu federaciju ili konfederaciju

  Za BiH kao labavu federaciju ili konfederaciju

  Srna - 23.09.2014 19:17

  KOSTAJNICA - Demokratski narodni savez /DNS/ poručio je danas u Kostajnici da se zalaže za BiH uređenu kao labavu federaciju ili konfederaciju.

 • Broj azilanata prvi put smanjen

  Broj azilanata prvi put smanjen

  D. Šajinović - 23.09.2014 19:02

  VARŠAVA - Broj azilanata sa zapadnog Balkana u zemljama Šengena je prvi put smanjen za deset odsto u odnosu na dva prethodna mjerenja, stoji u najnovijem izvještaju Evropske službe za granice, koji je u posjedu "Nezavisnih".

 • Bileća će potvrditi pobjedu SNSD-a

  Bileća će potvrditi pobjedu SNSD-a

  V. Duka - 23.09.2014 19:00

  BILEĆA - Na izborima 12. oktobra Bileća će potvrditi pobjedu SNSD-a, jer prepoznaje pravu snagu, mudrost njenih poslanika u Narodnoj skupštini RS, razboritost i odlučnost, koja njenim predstavnicima treba u Sarajevu, ali i vođu kakav je Milorad Dodik.

  Foto
 • Jovičić: Borićemo se protiv kriminala i korupcije

  Jovičić: Borićemo se protiv kriminala i korupcije

  Z.D. - 23.09.2014 18:54

  KNEŽEVO/SKENDER VAKUF - Zapošljavanje bez obzira na političku pripadnost, obnova, razvoj, poštovanje građanskih prava, pravna država i borba protiv kriminala i korupcije, samo su neki od ciljeva za koje će se zalagati Stranka pravedne politike.

 • Naprednjaci: Savez za promjene obmanjuje glasače

  Naprednjaci: Savez za promjene obmanjuje glasače

  Srna - 23.09.2014 17:59

  BANJALUKA - Savez za promjene pokušava obmanom da pridobije glasačko tijelo "naprednjaka" i na terenu tvrdi da kandidata tog saveza za načelnika opštine Laktaši Vukašina Vojinovića podržava Srpska napredna stranka /SNS/, saopšteno je iz SNS-a.

 • Bosić: Proritet napredak RS

  Bosić: Proritet napredak RS

  Srna - 23.09.2014 17:52

  BIJELJINA - Predsjednik SDS-a Mladen Bosić pozvao je danas sve demokratske snage da se uzdrže od bilo kakvih provokacija, te da izbori prođu u miru i demokratskoj atmosferi, jer prioritet treba da bude napredak Republike Srpske i bolji život za sve građane, a posebno mlade.

 • Snaga naroda: Medijsku scenu otvoriti za sve

  Snaga naroda: Medijsku scenu otvoriti za sve

  N.N. - 23.09.2014 16:35

  BIJELJINA - Jedno od osnovnih ljudskih prava jeste pravo čovjeka da bude pravovremeno i objektivno informisan. Izgleda da medijska scena u Republici Srpskoj ne ispunjava ove kriterije, stoji u saopštenju Političke organizacije Snaga naroda.

 • Još nije primljen prigovor na kandidaturu Neškovića i Markovića

  Još nije primljen prigovor na kandidaturu Neškovića i Markovića

  Srna - 23.09.2014 15:58

  SARAJEVO - Centralna izborna komisija /CIK/ BiH još nije primila prigovor nevladine organizacije "Narodni front" iz Banjaluke sa zahtjevom za poništavanje nominacije nezavisnih kandidata za predsjednika Republike Srpske Mladena Neškovića i Vladana Markovića, rekla je Srni portparol CIK-a Maksida Pirić.

 • »Narodni front« poništava predsjedničke kandidature

  »Narodni front« poništava predsjedničke kandidature

  N.N. - 23.09.2014 15:48

  BANJALUKA - Nevladina organizacija za borbu protiv kriminala i korupcije "Narodni front", sa sjedištem u Banjaluci, danas je Centralnoj izbornoj komisiji BiH (CIK) podnijela prigovor sa zahtjevom za poništavanje nominacije nezavisnih kandidata za predsjednika Republike Srpske Mladena Neškovića i Vladana Markovića, zbog sumnje da je njihova kandidatura trebalo da posluži za najveću izbornu prevaru od Dejtona naovamo.

                        67 

Oglasi za posao

Newsletter

Registrujte se na besplatni newsletter.

Svako jutro najvažnije vijesti.

Upišite vašu e-mail adresu:

Delivered by FeedBurner

Mali oglasi

Predajte male oglase putem mobilnog telefona 065 1314! Uputstvo.