Društvo

U subotu u restoranu "Provence" veče za Mišu Vidovića

U subotu u restoranu "Provence" veče za Mišu Vidovića
Foto: N.N. | U subotu u restoranu "Provence" veče za Mišu Vidovića

BANJALUKA - Humanitarno veče za dugogodišnjeg banjalučkog novinara Mišu Vidovića koji je obolio od karcinoma pankreasa biće održano u subotu uveče u restoranu "Provence" u ovom gradu.

U znak podrške oboljelom Miši ovo humanitarno veče organizovao je muzičar Nadir Garčević, Banjalučanin koji živi u Švedskoj, nakon čega su se u organizaciji pridružili mnoge kolege novinari i njegovi prijatelji.

"Zvanično objavljujem da će se dobrotvorno veče za našeg Mišu održati u subotu u restoranu 'Provence' u Banjaluci u Ulici Miloša Obilića 37. Zabava će biti od 20 do 24 sata. Pozivam vas da u što većem broju prisustvuju toj večeri. Vlasnici 'Provence' su najavili da će također učestvovati u dobrovoljnom prilogu. Hvala i vidimo se", objavio je Nadir Garčević na Facebook grupi "Naš Mišo Vidović Šomi".

Za Mišu bi na humanitarnoj večeri trebalo da pjevaju i muzičari Maja Tatić i Emir Bašić.

Organizatori su saopštili da su na žurci dobrodošli svi koji vole i poštuju Mišu i žele da ga podrže, a poziv je poslao i Klub novinara Banjaluka. Očekuje se i dolazak novinara iz drugih gradova BiH, kao i brojnih Mišinih prijatelja iz inostranstva koji su već uplatili dio novca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije