Humanitarne akcije

Dobojska policija u humanitarnoj akciji "Igrajmo za Sofiju"

DOBOJ - Policijski službenici Policijske uprave Doboj priključili su se humanitarnoj akciji "Igrajmo za Sofiju", za liječenje četverogodišnje Sofije Aleksić iz Doboja, te su organizatorima uručili prikupljena novačana sredstva od policijskih službenika ove Uprave.

Na humanitarnom turniru sakupili oko 21.000 KM za bolesnog mještanina

SANSKI MOST - U mjestu Čaplje, nadomak Sanskog Mosta, u proteklu nedjelju organizovan je humanitarni turnir u malom nogometu te je tom prilikom prikupljeno više od 21.000 maraka kako bi se spasio život Amira Bajrića (43), mještanina tog sela.

Samohranoj majci iz Banjaluke potreban novac za operaciju

Danijeli Erceg iz Banjaluke, samohranoj majci dvoje djece, potrebno je 6.500 KM za operaciju koja bi trebalo da se obavi za maskimalno 10 dana.

Pozovite 1412 i pomozite malom Sergeju Todoroviću iz Banjaluke

Sedmogodišnji Sergej Todorović iz Banjaluke boluje od cerebralne paralize i potrebna mu je pomoć za terepaju i nabavku opreme.

U subotu u restoranu "Provence" veče za Mišu Vidovića

BANJALUKA - Humanitarno veče za dugogodišnjeg banjalučkog novinara Mišu Vidovića koji je obolio od karcinoma pankreasa biće održano u subotu uveče u restoranu "Provence" u ovom gradu.

Trinaestogodišnjoj Nejli potrebno 50.000 KM za dvije hitne operacije

​SARAJEVO - Udruženje Pomozi.ba pokrenulo je apel za pomoć djevojčici Nejli Dudo kako bi se što prije prikupilo 50.000 KM neophodnih za dvije operacije, saopćeno je iz tog udruženja.

Potrebna pomoć za transplantaciju bubrega Sanjanki

SANSKI MOST - Hitna transplantacija bubrega neophodna je za spas života Saudine Behremović (38) iz Sanskog Mosta, a kako bi u Francuskoj bio urađen operativni zahvat, neophodno je prikupiti 60.000 eura.

Prikupljen novac za liječenje Banjalučanina: Od Dodika 50.000 KM

Dragi prijatelji, uspjeli smo, naš Peđa je spasen! Ovim je riječima glumac Goran Jokić, domaćin upravo završene humanitarne večeri, objavio da je prikupljeno svih 75.000 evra za liječenje Predraga Peđe Duronjića.

Djevojčici Lejli do srijede potrebno 20.000 evra za liječenje

SARAJEVO - Desetogodišnja djevojčica Lejla Adžić boluje od raka oka. Trenutno se nalazi na liječenju u Njemačkoj i do srijede, 16. oktobra, njeni roditelji klinici moraju uplatiti 20.000 evra za dio terapija. Troškovi hemoterapija ukupno iznose 50.000 evra, javlja Anadolija.

Mala Sunčica iz Banjaluke nastavlja borbu, pomozite joj

Djevojčica iz Banjaluke Sunčica Ivanković trebala je 29. septembra otputovati u Rusiju na petu operaciju, međutim, porodica nije uspjela da skupi novčana sredstva za to.

Pomozimo sedmogodišnjem Maku Hasiću da pobijedi rijetku i opaku bolest

Sedmogodišnjem Maku Hasiću potrebna je pomoć dobrih ljudi kako bi pobijedio tešku i opasnu bolest.

Za liječenje teško bolesne djece prikupljeno 17.000 KM

JAHORINA/ - Na stazi "Poljice" na Jahorini danas je održana humanitarna "Trka za život", u okviru koje je prikupljeno 17.000 KM za liječenje teško oboljelih četvoro mališana iz programa "Otvorene mreže".

Pomozimo Livanjki: Danijela je ostala bez oba roditelja, prošla je 13 operacija i brine o braći

LIVNO - Nekada davno veliki mislilac Šopenhauer je rekao: ” Zdravlje nije sve, ali bez zdravlja, sve je ništa. “

Pomozimo Predragu Duronjiću da pobijedi bolest

BANJALUKA – Predragu Duronjiću iz Banjaluke je, zbog dugogodišnje bolesti, potrebna transplatacija bubrega i pankreasa koja se radi u italijanskom gradu Padova.

Humanitarna akcija: Pomozimo Azri da pobijedi tumor na mozgu

Azra Neimarlija je šestogodišnja djevojčica iz Kaknja kojoj je nedavno dijagnostifikovan tumor na mozgu nakon čega je operisana u Kantonalnoj bolnici Zenica.