Društvo

Draganu Beniću neophodna pomoć, hitno treba na operaciju kičme

Draganu Beniću neophodna pomoć, hitno treba na operaciju kičme
Foto: N.N. | Draganu Beniću neophodna pomoć, hitno treba na operaciju kičme

LAKTAŠI - Draganu Beniću, tridesetdevetogodišnjaku iz Dovića, kod Laktaša, hitno je potrebna pomoć dobrih ljudi kako bi sakupio novac za operaciju kičme u Srbiji.

Zdravstveni problemi ovog roditelja dva maloljetna sina počeli su prije četiri godine nakon pada sa skele, usljed kojeg je zadobio teške povrede kičme.

"Supruga mi ima epilepsiju, roditelji su nepokretni, a prije povrede ja sam jedini radio na nadnicu kako bih prehranio porodicu. Meni je potrebno samo da se oporavim kako bih mogao olakšati svojoj porodici svakodnevni život", priča Benić za "Nezavisne".

Prema njegovim riječima, kontrolni pregled za operaciju mu je zakazan za petak, 9. aprila, na Institutu za ortopediju "Banjica" u Srbiji.

"Za operaciju i sve troškove mi je potrebno oko 18.000-19.000 KM, a ja taj novac nemam jer su svi u porodici nezaposleni. Jedina primanja koja imamo su od Centra za socijalni rad", kazao je Benić.

Istakao je da, od pada sa skele na kojoj je radio kako bi prehranio porodicu, ima jake bolove koji mu stvaraju probleme prilikom sjedenja i hodanja.

"Prva operacija koju sam imao nije prošla uspješno, već mi je samo otežala, a koštala me oko 6.000 KM. Spreman sam sve račune položiti kako bi narod, ako mi pomogne, znao da je taj novac utrošen na pravi način, sve mogu provjeriti i kontaktirati me. Ljekari su mi savjetovali da se ponovo pristupi operativnom zahvatu", priča Benić.

"Meni je bitno samo da mi se popravi zdravstveno stanje kako bih mogao brinuti o svojoj porodici i sinovima koji imaju devet i četiri godine. Molim sve ljude dobre volje da mi pomognu", kaže Benić.

Uplate za pomoć ovom tridesetdevetogodišnjaku mogu se izvršiti na račun kod NLB banke 5620998124712346 na ime Dragan (Đorđo) Benić, te ga pozvati na broj mobilnog telefona 065/943-086.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije