Ex -Yu

Direktor "Vodovoda" u Boru podnio ostavku nakon ubistva Danke

Direktor "Vodovoda" u Boru podnio ostavku nakon ubistva Danke
Foto: Pixabay | Direktor "Vodovoda" podnio ostavku čiji su radnici osumnjičeni za ubistvo djevojčice Danke

BOR - Direktor Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" iz Bora Goran Pavić, podnio je jutros ostavku na tu funkciju.

Kako nezvanično saznaje Informer Pavić je ostavku podnio iz moralnih razloga i to nakon što su dvojica zaposlenih radnika uhapšena zbog sumnje da su učestvovala u ubistvu djevojčice Danke Ilić (2).

Policija Srbije i dalje traga za tijelom djevojčice. Policija je juče saopštila da su sa spasilačkim timom i Gorskom službom spasavanja pretražili pola trase od sedam kilometara Lazarevog kanjona, a pretraživali su i jamu iznad kanjona, koja je duboka 70 metara.

Za pretragu se koristi specijalistička spasilačka oprema.

Dronom sa termovizijskim kamerama i mogućnošću za 3D mapiranje pregledana je cijela zona kanjona i tom prilikom ništa nije uočeno, prenosi RTS.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta na porodičnom imanju.

Nakon 10 dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija, policija je uhapsila dva 50-godišnja muškarca iz Bora, osumnjičena za ubistvo i oni su sprovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Zaječaru. Njima je određen pritvor do 30 dana. Na teret im se stavlja krivično djelo - teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Tužilaštvo je saopštilo da je D. D. priznao zločin, dok se Ј. S. branio ćutanjem. Uhapšeni otac i brat jednog od osumnjičenih zbog sumnje da su pomogli da se tijelo premjesti na za sada nepoznatu lokaciju. Brat osumnjičenog za ubistvo D. D. preminuo je u Policijskoj upravi u Boru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije