Gradovi

100.000 KM za informacije o ubici Joze Kafadara

100.000 KM za informacije o ubici Joze Kafadara
100.000 KM za informacije o ubici Joze Kafadara

VITEZ - Udruženje poslodavaca Vitez nudi nagradu od 100.000 KM za informaciju koja bi doprinijela razrješenju ubistva Joze Kafadara.

Jozo Kafadar poznati viteški preduzetnik i dugogodišnji član Udruženja poslodavaca Vitez, pronađen je mrtav 27. maja 2014. godine u blizini porodičnog imanja koje se nalazi na lokalitetu Ovnak.

Uprkos trogodišnjem angažmanu istražnih i pravosudnih organa, kantonalnih i federalnih, te raspisane nagrade od 50.000 KM u jesen 2014. godine, za informaciju koja bi dovela do ubice, istraga još uvijek tapka u mjestu.

Članovi Udruženja poslodavaca opštine Vitez koji su i u dosadašnjem periodu pružali maksimalnu moralnu i svaku drugu podršku porodici Kafadar, na redovnoj sjednici donijeli su odluku da ponovno istupe pred javnost i ovog puta ponude nagradu od 100.000 KM za informacije koje bi dovele do počinioca, piše "Vitez.info".

Udruženje poziva sve osobe koje imaju bilo kakvu informaciju da se jave na broj telefona 061/405-402 ili na bilo koji način stupe u kontakt s članovima porodice ubijenog Joze Kafadara.

Iz Udruženja garantuju da će osoba koja dostavi informaciju biti u potpunosti zaštićena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije