Gradovi

Na Palama će se 2. oktobra desiti promjene

Na Palama će se 2. oktobra desiti promjene
Na Palama će se 2. oktobra desiti promjene

PALE - Kandidat Koalicije „Složno za Pale“ za načelnika opštine Pale Boško Jugović i Opštinski odbor SNSD-a Pale zahvaljuju građanima opštine Pale na ogromnoj podršci koju su im pružili tokom predizborne kampanje.

"Velika posjećenost naših predizbornih skupova, posebno centralne predizborne tribine SNSD-a, kao i skupova naših partnera iz Koalicije „Složno za Pale“, predstavlja potvrdu da građani Pala žele promjene i da će se 2. oktobra promjene u našoj opštini sigurno i dogoditi.

Naša će pobjeda biti čista, kao što je bila čista i kampanja koju smo vodili i u kojoj, za razliku od naših političkih protivnika, nismo vrijeđali nikoga, nikome nismo prijetili, niti smo uništavali imovinu, reklame i plakate protivkandidata.

Sve građane opštine Pale pozivamo da 2. oktobra izađu na izbore i slobodno izraze svoju volju. Takođe ih pozivamo da bez ikakvog straha prijave svaki pokušaj zloupotrebe biračkog prava ili kršenja izbornog zakona i pravila. Od biračkih odbora i posmatrača očekujemo da svoj posao rade časno i čestito kako bi svaki glas bio pošteno prebrojan.

Uvjereni smo da građani Pala neće propustiti istorijsku priliku da izaberu ozbiljne i odgovorne ljude koji će provesti naš program za promjene, otvoriti perspektivu za našu djecu i omogućiti da živimo bolje", navedeno je u saopštenju Koalicije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije