Gradovi

Otvorena druga poslovnica Nove banke u Prijedoru

Otvorena druga poslovnica Nove banke u Prijedoru
Foto: N.N. | Otvorena druga poslovnica Nove banke u Prijedoru
N.N.

PRIJEDOR - Dana 09.02.2018. godine, u Prijedoru, na adresi Kozarska bb u okviru tržnog centra Tropic počeo je sa radom Izdvojeni šalter Urije, kao druga poslovnica Nove banke u Prijedoru.

Na području Prijedora posluje Filijala Prijedor sa sjedištem u ulici Kralja Petra Prvog Oslobodioca 94, te novootvoreni Izdvojeni šalter Urije. Filijala Prijedor sada obuhvata četiri organizacione jedinice, i to dvije u Prijedoru, te poslovnice u Novom Gradu i Kozarskoj Dubici.

Građani i pravna lica u Izdvojenom šalteru Urije mogu da koriste usluge unutrašnjeg i inostranog platnog prometa, da postanu korisnici kredita, štednje i depozita, platnih kartica, kao i ostalih usluga koje pruža Nova banka. Više informacija o uslugama klijenti mogu dobiti pozivom na besplatan info telefon 0800 500 11.

Nova banka je jedna od vodećih banaka na tržištu Bosne i Hercegovine, gdje posluje od 1999. godine. Posljednjih nekoliko godina Banka bilježi izrazit rast u svim segmentima, što je rezultovalo visokim nivoom profitabilnosti i brojnim priznanjima za uspješnost poslovanja. Od osnivanja pa do danas prepoznata kao dobar poslodavac, te ima preko 690 zaposlenih. Širenjem poslovne mreže i adekvatnim odgovorima na zahtjeve fizičkih i pravnih lica, postignut je svakodnevni rast broja klijenata koji Novoj banci ukazuju povjerenje koristeći kako tradicionalne bankarske usluge, tako i nove proizvode koji su u skladu sa standardima savremenog bankarstva.

STOP!

nije sloboda govora

zalbe.vzs.ba

Govor mržnje je krivično djelo!

huškanje, diskriminacija, prijetnje i uvrede po nacionalnoj, vjerskoj, rodnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi

neće biti tolerisane

na našem portalu

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije