Gradovi

Otvorena druga poslovnica Nove banke u Prijedoru

Otvorena druga poslovnica Nove banke u Prijedoru
Foto: N.N. | Otvorena druga poslovnica Nove banke u Prijedoru
N.N.

PRIJEDOR - Dana 09.02.2018. godine, u Prijedoru, na adresi Kozarska bb u okviru tržnog centra Tropic počeo je sa radom Izdvojeni šalter Urije, kao druga poslovnica Nove banke u Prijedoru.

Na području Prijedora posluje Filijala Prijedor sa sjedištem u ulici Kralja Petra Prvog Oslobodioca 94, te novootvoreni Izdvojeni šalter Urije. Filijala Prijedor sada obuhvata četiri organizacione jedinice, i to dvije u Prijedoru, te poslovnice u Novom Gradu i Kozarskoj Dubici.

Građani i pravna lica u Izdvojenom šalteru Urije mogu da koriste usluge unutrašnjeg i inostranog platnog prometa, da postanu korisnici kredita, štednje i depozita, platnih kartica, kao i ostalih usluga koje pruža Nova banka. Više informacija o uslugama klijenti mogu dobiti pozivom na besplatan info telefon 0800 500 11.

Nova banka je jedna od vodećih banaka na tržištu Bosne i Hercegovine, gdje posluje od 1999. godine. Posljednjih nekoliko godina Banka bilježi izrazit rast u svim segmentima, što je rezultovalo visokim nivoom profitabilnosti i brojnim priznanjima za uspješnost poslovanja. Od osnivanja pa do danas prepoznata kao dobar poslodavac, te ima preko 690 zaposlenih. Širenjem poslovne mreže i adekvatnim odgovorima na zahtjeve fizičkih i pravnih lica, postignut je svakodnevni rast broja klijenata koji Novoj banci ukazuju povjerenje koristeći kako tradicionalne bankarske usluge, tako i nove proizvode koji su u skladu sa standardima savremenog bankarstva.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije